2000 Impala Specs

Chevrolet Impala er en av de mest solgte full-size sedan laget for familier. Bilen har vært populær siden introduksjonen i 1958. 2000-modellen kommer med en V-6 motor, en multiinjeksjonsdrivstoffsystem og en fire-trinns automatisk girkasse. Siden bilen ble født, har Impala vært tro mot sin formel for å selge en større størrelse "prestisje bil innenfor rekkevidden av den gjennomsnittlige amerikanske borger," legger Impala forumene.

Størrelse

Den 2000 Impala måler 200 inches lang med en kropp bredde på 73 inches. Den har en kroppslengde på 57,5 ​​inches og en 110,5-tommers akselavstand. Den 2000 Impala har mindre dimensjoner enn tilsvarende biler --- inkludert Buick Century og Regal, Oldsmobile Intrigue og Pontiac Grand Prix.

Motor og drivstofforbruk

Den 2000 Impala får 20 miles per gallon (mpg) i byen og 32 mpg på motorveien, ifølge nettstedet AOL Automotive. Den 64-liters bensintank holder blyfri bensin. En 3,4-liters V-6 motor kom standard, selv om LS sedan har en kraftigere 3,8-liters V-6 motor. Hver modell leveres med fire hjul skivebremser.

eksteriør

Bilens eksteriør har kroppen side molding, kjørelys, halogenlykter, varmereflekterende glass og valg av metallisk eller glans maling. Bilen har også tonet glass på hytta, samt vindusviskere med intermitterende innstillinger, ifølge Motor Trend hjemmeside.

interiør funksjoner

Interiøret har i 2000 Impala har forsinket-fade innvendig lys, koppholdere, kollisjonsputer foran og splitt-benk. Impala har også makt låser, Servostyring Elektriske vinduer og en ekstern trunk / luke utgivelsen. Det har sitteplasser for seks, hver med en justerbar setebeltet. Forsetene har fører- og passasjer kollisjonsputer. Bilen har en air-condition-systemet med et resirkuleringsfunksjon, en ekstern trunk utgivelsen, et dekk inflasjon skjerm, og en "fast-ride" suspensjon. Den OnStar nøds / kommunikasjonssystem er valgfritt, og denne modellen leveres med et utvalg av skinn eller klut seter.