2000 Grand Caravan Specs

2000 Dodge Grand Caravan er en minivan med plass til opptil syv passasjerer. Denne versjonen av Grand Caravan, en modell som er utgitt av Dodge hvert år, varierer i form av alternativer, avhengig av hva trim nivå er valgt. Opprinnelig priset rundt $ 30.000, har 2000 Grand Caravan en videreselge verdi nær $ 5000 per slutten av 2010.

Makt

Uavhengig av trim nivå, 2000 Grand Caravan har en 3,8 liters V6-motor med 180 hestekrefter. Alle versjoner av Grand Caravan har også en fire trinns automatisk overdrive girkasse. Van maksimale nyttelast er 1,363 pounds, og det kan taue et maksimum på 2000 pounds.

Brensel

Mens du kjører i byen, får 2000 Grand Caravan maksimalt 18 miles per gallon. På motorveien, det blir maksimalt 25 miles per gallon. Alle versjoner av van ta vanlig blyfri bensin.

Underholdning

Alle versjoner av 2000 Grand Caravan inkluderer en kassettspiller og FM / AM-radio, men bare av Grand ES versjonen inkluderer en CD-spiller.

Sikkerhet

For å beskytte passasjerene, Grand Caravan inkluderer barnesikkerhetslåser og dørlåser som kan kontrolleres av føreren. Luken låses også å hindre noen fra å falle ut på baksiden. Blokkeringsfrie bremser er også inkludert standard. Kollisjonsputer er inkludert for fører og forsetepassasjer å redusere blåse i tilfelle en krasj. Elektriske vinduer er også inkludert på alle modellvarianter.

convenience

Air condition er inkludert på alle trimme nivå. Cruise control bidrar til å spare drivstoff når du kjører på motorveien, og det kan deaktiveres ved å tråkke på bremsene. Interiøret er helt og holdent laget av stoff for ekstra komfort.

Størrelse

Sitte syv, har 2000 Grand Caravan fire dører og er like under 17 fot lang. Van er nesten seks fot høy og litt over 76 inches bred. Sengen er over 25 inches bred for lagringsformål. The Grand Caravan tilbyr 5,4 inches av bakkeklaring plass og veier 4,283 pounds.