2000 Ford Focus tenningsproblemer

2000 Ford Focus tenningsproblemer


Din 2000 Focus 'tenningssystem består av tenningslåsen, batteri, flere sensorer, tennspolen, og tennplugg ledninger og plugger. Disse er alle knyttet til bilens bensininnsprøytning og Powertrain Control Module.

Starter Circuit og komponenter

Hvis Focus 'motoren ikke snu det hele tatt, kan det bety at du har en defekt batteri eller start. Har batteriet testet for ladning og / eller startmotoren og solenoid testet. Ellers kan du ha en åpning i startkretsen, noe som kan bli testet for bruk av en høy wattstyrke test lys.

Connection Problem

Komponentene i tenningssystemet er stort sett elektrisk, for eksempel sensorer som sender Powertrain Control Module informasjon å regulere tenningstider. Hvis motoren er å snu sakte, feiltenning eller ikke vil starte, kan det være lurt å sjekke alle elektroniske tilkoblinger for å se om noen er løse, skitten eller skadet.

Tennplugger og ledninger

De tennplugger og tennplugg ledninger kan være årsaken til noen forskjellige tenningsproblemer som når motoren ikke vil starte, motor misfires og manglende motorkraft. Det kan være lurt å inspisere og / eller erstatte tennplugger og deres ledninger hvis startproblemer, samt andre motorproblemer oppstår.