2000 Ford F-150 V-6 Serpentine Belt Installasjon

2000 Ford F-150 V-6 Serpentine Belt Installasjon


2000 Ford F-150 V-6 motor har åtte ulike komponenter som er drevet av serpentin belte system (syv hvis du har aksjen modell uten aircondition). Hver komponent er slått av beltet når motoren veivaksel spinner. Fra tid til annen, må serpentin beltet må skiftes på grunn av slitasje og eventuelt brudd. Installere et nytt belte gjør at du kan holde motoren i gang i topp form og holde F-150 på veien og ut av garasjen.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen i et flatt område og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret på Ford F-150 og finn serpentin belteføring diagrammet, enten på undersiden av panseret eller på radiatoren liksvøpet dekselet. Koble ledningene til batteriet med skiftenøkkel og sett dem til side. Se diagrammet for å finne automatisk strammer skivene. Kontroller ruting sti av beltet gjennom komponentene i motoren, så det kan være litt forskjellig avhengig av hvilken F-150-modell du har.

2 Før remmen rundt de ulike delene, start med veivakselen skivene. Følg instruksjonene på routing diagram diagram. Pass på at hakkene på serpentin belte linje med hakkene på skivene som har dem. Noen remskiver har hakk og vende naturlig når strekk påføres på beltet via den automatiske beltestrammeren. Være forberedt på å arbeide under F-150, så vel som fra oversiden av motoren for å rute hver trinse. Bruk et lite stykke maskeringstape for å holde hver trinse på plass en gang installert. Gjør strammer skivene sist.

3 Sett på 1/2-inch kontakten til slutten av brytelinjen skrallen. Fest kontakten til bolten som stikker ut fra den automatiske beltestrammeren. Roter det i den retningen som er angitt på ruting diagrammet. For eksempel, på 4.2l motor, må du rotere strammer mot klokken for å slippe ut trykket på strammeren. På 4.6L motor, må strammer dreies med klokken. Hold strammeren på plass og bruk den andre hånden til å utnytte beltet over skivene med flat skrutrekker. Slipp strammer nøye, slik at det sakte beveger seg tilbake til sin opprinnelige posisjon.

4 Fjern maskeringstapen stykker fra skivene og koble ledningene til batteriet. Start motoren og la den gå i flere minutter for å tillate automatisk beltestrammer en sjanse til å justere seg. Lytt etter lyder, for eksempel slipping eller floppe lyder, noe som kan tyde på at beltet er feil installert og må justeres.

Hint

  • Hvis det mangler rutediagrammet diagrammet fra F-150, eller hvis du ikke har brukerhåndboken for hånden, kontakt din lokale Ford-forhandler eller laste ned en manual direkte fra sitt nettsted. I tillegg kan du også kontakte ditt lokale offentlige bibliotek for reparasjon manualer på alle typer kjøretøy.