2000 Ford F-150 Heater Core-installasjon

2000 Ford F-150 varmeapparat kjerne er radiator-lignende enhet som varmer luften fra viften før du sender den inn i interiøret i bilen. En defekt varmeapparat kjerne vil ikke varme opp luft og kan sende ut hvit røyk gjennom ventilene eller lekker kjølevæske inn i passasjersiden av bilen. Skifte varmeapparat kjerne er arbeidskrevende og inkluderer tilbringe flere timer å fjerne dashbordet for å få tilgang til varmeapparat kjerne.

Bruksanvisning

1 Parker bilen og slå av tenningen. Åpne og sikre bilens panser.

2 Koble den negative batterikabelen fra den negative batteripolen, med en skiftenøkkel. Koble den positive batterikabelen fra batteriets plusspol, ved hjelp av en skiftenøkkel.

3 Sett en panne under dreneringspluggen radiatoren og åpne pluggen, ved hjelp av en pipenøkkel. Lukke pluggen etter at all væsken fra radiatoren er tømt inn i kjelen.

4 Gå inn lastebilens passasjerrommet. Pop ut panseret-release panel, parkeringsbremsen panel, dashbordet panelet under måleren klynge og hodelykt bryterpanelet, ved hjelp av en flat skrutrekker.

5 Lirk av de øvre og nedre rattet kolonne dekker, ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjern boltene fra sidepanelene og sparke paneler.

6 Pop ut de fire panelene med en flat skrutrekker. Koble de elektriske kontaktene bak fører-side kick panel. Fjern rattstammen bolter og rattstammen.

7 Tømme hanskerommet og trykke inn på fanene for å fjerne den fra dashbordet.

8 Fjern de tre skruene som fester kollisjonsputen modulen. Trekk ut luften-bag-modulen og koble den elektriske tilkoblingen. Ta av luft-bag-modulen fra lastebilen.

9 Fjern festebolt under hanskerommet.

10 Fjern dashbordet bolter, plassert over måle klyngen, og fjern de to måle klyngen festeboltene. Trekk klyngen ut av lastebilen. Fjern dashbordet fra lastebilen.

11 Trekk de to slangene av varmeapparatet kjerne. Fjern sugeslangen og fjern de to varmeapparat kjerne skruene. Løft den av varmeren kjernen dekselet.

12 Fjern de fire boltene som holder varmeren kjernen i. Trekk ut varmeapparatet kjerne og erstatte den med en ny varmeapparat kjerne. Monter de fire boltene for å feste varmeren kjernen og sett på plass dekselet og slangene.

1. 3 Sett på dashbordet i bilen. Installer hanskerommet, sidepaneler, spark paneler og måle klyngen, samt skruer og bolter som følger med hver komponent.

14 Koble den positive batterikabelen til den positive røren terminalen. Koble den negative terminalen til den positive batteripolen. og legge til radiator væske tilbake i radiatoren.

15 Tilsett nødvendig mengde av radiator fluid til radiatoren. Skru radiatorlokket. Lukk lastebil hette.

Hint

  • Tillat lastebilens motoren avkjøles før du arbeider på den.
  • Kast radiator væske riktig.