2000 Durango Alignment Specs

2000 Durango Alignment Specs


Produsert av Dodge, er Durango i full størrelse sport utility vehicle (SUV). Den kan utstyres med flere forskjellige Hemi motorer. De to drivkraft V-8 motorer som brukes i Durango kjøretøy er den 5,7-liter og 5,9-liters motor. Alle Durango SUVer kreve periodisk justering, ofte referert til som "justering". Fabrikk spesifikasjoner for justering er de samme for alle 2000-modeller Durango.

Caster

Caster er både den bakre og den fremre skråstilling av styrespindelen fra den sanne vertikale. Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet. The Durango caster vinkel bør være den samme på både høyre og venstre hjul. Vinkelen må være +3.10 grader med den maksimalt tillatte forskjell på ± 0,50 grader på to-wheel drive (2WD) modell og +3.30 grader med målenøyaktighet på ± 0,50 på firehjulstrekk (4WD) modell.

Camber

Målt i grader, er camber den utover eller innover vippe av hjulet i forhold til midten av kjøretøyet. The Durango camber vinkel bør være den samme på både høyre og venstre hjul. Camber vinkler må være -0.25 grader med målenøyaktighet på ± 0,50 grader både for 2WD og 4WD-modeller.


Toe er forskjellen mellom de fremre og bakre innerkantene av forhjulene. Totalt vinkler på 2WD og 4WD-modeller må være +0.10 grader med måleområde på ± 0,06 grader.