2000 Dodge Caravan Tilbakekalling

2000 Dodge Caravan er en minivan produsert av Daimler Chrysler. The Caravan har vært en foregangsmodell innen minivans, og tilbyr mange nyvinninger i hele sin historie. Den 2000 modellen var den siste av Caravan linjen tredje generasjon, og har vært gjenstand for flere tilbakekallinger av produkter siden etableringen, både fra produsenter av ettermarkedet reservedeler samt fra Daimler Chrysler selv. Hvis du eier eller vurderer å kjøpe en 2000 Caravan, er det viktig å være klar over disse potensielle problemer.

Daimler Chrysler O-ring Recall

Den 13. september 2000 ble Daimler Chrysler tvunget til å huske en liten del av bensininnsprøytning av Dodge Caravan bygget med 3.3L og 3.8L motorer. Brensel skinner i disse motorene kom med nitril gummi O-ringtetninger som hadde en risiko for nedbrytning over tid. Nedbrytningen av O-ringene kan føre til brennstofflekkasje og brann. Forhandlere ble bedt om å installere en sel som vil forhindre denne lekkasjen. Dette var en enorm tilbakekalling, påvirker løpet 1.000.000 kjøretøyer.

Southern Comfort Konverteringer kjører bord Lys Recall

Den 7. mars 2003 ble Southern Comfort Konverteringer tvunget til å huske stig at det bygges for mange forskjellige modeller av minivans, pickups og varebiler, inkludert Dodge Caravan. Disse kjører brett inneholdt innvendig lys som ble produsert fra American Technology Components, Inc., og ble funnet å være utsatt for overoppheting når ledningsnettet ble utsatt for høy fuktighet og veisalt. Forhandlere erstattet wire seletøy av disse kjører brett. 3700 biler ble potensielt berørt.

Wix drivstoffilter Recall

24. oktober 2003 Wix filteration Produkter tilbakekalt flere forskjellige markedet drivstoffiltre under Wix, Napa og CarQuest merkenavn. Disse drivstoffiltre ble brukt på flere ulike modeller, hvorav en var Dodge Caravan. Disse filtrene ble funnet å forårsake lekkasjer i drivstoffslangene, som skapte en brannfare bør lekker bensin bli utsatt for en tennkilde. Wix varslet kundene og tilbød seg å erstatte drivstoffilteret gratis. Nesten 70 000 enheter ble berørt av tilbakekallingen.

Daimler Chrysler Etikett Recall

10. desember 2003, Daimler Chrysler selv husket etikettene på flere forskjellige modeller av minivans og henting lastebiler. Etikettene vises feil informasjon om brutto aksel vekt rangeringer (GAWR), som kan føre eiere til å tro sine kjøretøy kan håndtere tyngre dekk enn de faktisk kan. Dette kan potensielt føre til dekkfeil og en krasj. Eiere var utstyrt med reserve etiketter som de kan plassere i løpet av de feil de. Nesten 36 000 enheter ble berørt av denne tilbakekallingen.