2000 Chrysler Concorde ut batteriet

2000 Chrysler Concorde ut batteriet


Du må kanskje fjerne batteriet i 2000 Chrysler Concorde for en rekke vedlikeholdshensyn, spesielt hvis du har elektrisk arbeid du har tenkt å utføre på kjøretøyet. På grunn av utformingen av Chrysler batterirommet, kan du ta ut batteriet på under fem minutter ved hjelp av grunnleggende verktøy - enten du er på siden av veien, eller i komforten av garasjen. Hvis du har tappet batteriet, unngå å forårsake gnister under fjerning, da dette kan føre til antennelse av rømmer batterigasser.

Bruksanvisning

1 Fjern nøklene fra tenningen av Chrysler og slå av alle elektriske apparater som kan være i "On" posisjon. La førerdøren på bilen åpne slik at de automatiske låser ikke hindre deg fra å komme inn i bilen når batteriet er fjernet.

2 Fjern plastlokket toppen til batteribeholderen.

3 Koble den negative terminalen kabelen fra den negative innlegg av batteriet. Forhindre den negative terminalen kabelen fra berøre metallflater eller batteriet innlegget. Koble den positive batterikabelen fra den positive terminalen innlegget.

4 Fjern metall spenne som holder batteriet ned ved å løsne mutteren ved enden av skinnen.

5 Løft batteriet ut av motorrommet.

Hint

  • Ikke tipp batteriet når den er fjernet. Batterisyre eller gel kan lekke når batteriet er tippet, muligens forårsake alvorlige brannskader.