2000 Chrysler 300M Head instruksjoner for utskifting

2000 Chrysler 300M har halogen frontlys kapsel som settes inn i frontlys forsamlingen. I motsetning til mange andre biler, krever 300M fjerning av flere komponenter for å forandre lys. Tillater forhandleren eller en reparasjon stasjon for å erstatte pære resulterer i høye arbeidskostnader. Men du kan gjøre det selv på bare noen få trinn.

Tilgang til Bulb

Selv om noen folk med små hender kan være i stand til å få tilgang til nærlys pære uten å fjerne støtfangeren foran, kan de fleste mekanikere ikke. Finger og håndledd fingerferdighet vil være nødvendig for å gjøre det.

For å fjerne støtfangeren, vil en stor gummitetningsringen må fjernes fra den nedre splash skjold. Dette vil gi tilgang til fascia feste festene. Ved hjelp av en liten lirke verktøy eller en innvendig polstring pin avtrekker, ta støpselet push-pins på øvre radiator panel.

To jack skruer holder frontlys forsamlingen på plass som må fjernes. Disse er plassert på begge sider av toppen av frontlys forsamlingen mot motorrommet. Siden frontlys samlinger på 300M er større enn fascia, må du flytte konseptet frem nok til å få tilgang til baksiden av enheten. Koble ledningsnettet til halogen kapsel ved å lirke opp på låsetappene og deretter trekke ledningen vekk fra pæren.

Drei pærelåseringen mot klokken 1/3 omdreining for å løsne det og pære fra frontlys forsamlingen og deretter fjerne den gamle lyspæren.

Installer den nye pæren ved å reversere prosedyren. Teste funksjonaliteten pæren før du setter det i frontlys montering og deretter sette på støtfangeren.

Håndtering av Bulb

Halogen frontlys kapsel brenne mye varmere enn sealed beam enheter de erstattet. Fordelene til halogen kapsler er de varer lenger og er lysere. Men fordi de brenne lysere og varmere, omsorg bør tas når du håndterer dem. Oljer og alkali fra human hud kan skade det beskyttende belegg på pæren og skape en hot-spot. Dette hot-spot vil enten kompromiss lang av halogen kapsel eller hindre den fra å jobbe i det hele tatt. Når du håndterer den nye erstatning pære, bruke gummihansker eller hindre hendene eller huden kommer i kontakt med glass pære av frontlys kapsel.