2000 Chevy Venture Specs

2000 Chevrolet Venture minivan kommer med en standard 3,4 liters V6-motor. Det er plass til opptil åtte passasjerer med skinnstoler tilgjengelig. 2000 Venture modellen kom oppdatert med en ny røykfylt farge interiør og ekstra innvendig plass. Et annet tillegg for 2000 Venture modellen inkluderer bakside lyd for baksetepassasjerene.

inkludert funksjoner

2000 Chevrolet Venture kom med en overhead-konsoll, bakvinduet defroster, en glidende førersiden dør som er unik og nyttig. Det var fører og passasjer kollisjonsputer foran og bakrutevisker. Andre grunnleggende funksjoner inkluderer en AM / FM-radio, 15-tommers hjul, servobremser og servostyring. Utvendig farger var hvit, karmin rød, mørk safir metallic og sølv tåke metallic. Interiør fargene var nøytral eller middels grå.

valg~~POS=TRUNC funksjoner

Andre funksjoner kan legges ved i tillegg, for eksempel bøtteseter og klut sitteplasser. En campingvogn eller tauing pakken kunne installeres for å hjelpe til med hauling behov. En alarm system kan også kjøpes for å holde bilen trygt. En bakre varmeapparat i Venture var et flott tillegg til å holde hytta varm. Privacy glass var også en oppgradering du kunne ha installert. Andre lyd var tilgjengelig for oppgradering som AM / FM CD radio eller AM / FM-kassett radio.

Målinger

Utsiden av Venture målt 72,0 i. I bredde med en høyde på 68,1 i. Og en lengde på 200,9 i. Bakkeklaring er 8,5 tommer og akselavstanden målt 120,0 i. Interiøret i van målt 39,9 i. For foran hodet rom og 55,5 i. for front hip rommet. forfoten rommet er 39.9 i. og 59,8 i. av foran skulderplass.

motorytelse

Den maksimale horespower for Chevrolet Venture på full gass er 5200 rpm med 4000 rpm dreiemoment og 210 fot-pounds. The Venture minivan har en svingradius på 39,7 ft. Drivstofftanken rommer 25,0 liter blyfri bensin.