2000 Chevy Tahoe Specs

2000 Chevy Tahoe er en SUV tilgjengelig med to- eller firehjulstrekk. Dette var det første året av Tahoe andregenerasjons design. Dette komplett redesign inkludert en ny kropp, større kapasitet og en mer varig effekt-tog. Edmunds kalt Tahoe en av sine toppvalg for en full-size SUV i 2000.

motorer

2000 base modell Chevrolet Tahoe er utstyrt med en 4,8-liters Vortec overhead-ventil V-8 motor. Denne motoren er vurdert på 275 hestekrefter. På det eksklusive LS og LT modeller, en 5,3-liters Vortec V-8 er standard, med 285 hestekrefter. Den eneste overføring er en elektronisk styrt fire-trinns automatisk.

strukturelle forbedringer

Ifølge Automotive.com, "Tahoe konservative utseende hud skjuler den høyeste teknologien full-size SUV på markedet." 2000 Tahoe ble re-konstruert med en sterkere og mer stiv ramme og kropp. Legeme metall er fremstilt av en sterk, bulk fast stål. Jo mer avrundet design gitt mer glass området og forbedret aerodynamikk og synlighet. Korrosjonsbeskyttelse ble forbedret. Under ble differensial saken styrket, stivere aksel akslinger ble levert, og en mer varig bakakselen ble lagt. Bremser på Tahoe er anti-lock fire hjul plater. Den Tahoe akselavstand er 3.73 1.

Interiør og lastekapasitet

Den Tahoe interiør er utstyrt for å sete seks. Noen tahoes er utstyrt med en valgfri tredje seterad, slik at disse modellene til å bære så mange som ni passasjerer. Sidekollisjonsputer er funnet på mange modeller. I 2000, en takluke var tilgjengelig for første gang. For last, begynte å tilby ett stykke lift-up bakluke som et alternativ til dobbel swing-out dører Chevy. Med baksetet foldet flatt, er Tahoe lastekapasitet 108 kubikkfot, og med alle setene oppreist sin lastekapasitet er 63,6 kubikkfot.