2000 Chevrolet Silverado Feilsøking

2000 Chevrolet Silverado Feilsøking


2000 Chevrolet Silverado av GM (General Motors) er en full størrelse pickup lastebiler med styrke egnet til å utføre tunge jobber, for eksempel tauing. Men på grunn av arbeidets art lastebilen er utformet for å gjøre, kan det Silverado oppleve noen problemer. Hvis du vet hvordan å diagnostisere disse problemene, kan du fikse dem og hjelpe din lastebil komme tilbake på veien.

Bruksanvisning

1 Kontroller at rattet ikke vibrere når du kjører på veien. Hvis du føler vibrasjoner, kan dette føre til at hjulet løsner navet.

2 Se på dine bakluke kabler. Stål del av bakluke kabler kan utvikle korrosjon og bryte. Når dette skjer, kan bakluken løsner og bryte støtfangeren som sitter under den.

3 Kontroller at bremsene fungerer som de skal. Silverado lastebiler har en tendens til å ha svake bremser fordi ventil O-ring tetning svikter til tider. Hvis du oppdager at det tar mer bremsetrykket for å stoppe bilen når du kjører, ta bilen til en GM forhandler for å ha bremsene kontrolleres.

4 Spør din lokale GM-forhandler for å se etter problemer med kretskort som kan påvirke frontruten system. Denne typen kjøretøy kan oppleve problemer med elektriske ledninger som kan sette din lastebil i brann.

5 Spør GM forhandler for å se om parkeringsbremsen fungerer ordentlig. Siden noen Silverado lastebiler ikke har en godt utviklet bremsesystemet, kan dette føre til for mye slitasje, og gjengi parkeringsbremsen ubrukelig. Men en GM tech i ditt område har evnen til å løse dette problemet raskt.