2000 Camaro Z28 eksos tips

2000 Camaro Z28 eksos tips


I motsetning til mange biler, Camaro er vanligvis har sin egen spesielle stil av eksos tips. Den doble eksosrør bety to tips må kjøpes for ett kjøretøy. Spissen er vanligvis en speilvendt utgave av hverandre, selv om dette kan variere. Også, i motsetning til enkelte andre eksos tips, tips for Camaro Z28 vanligvis må sveises på bilens eksosrøret av en profesjonell.

Camaro Spesifikk

Modell 35150 fra Magnaflow er utviklet spesielt for Camaro. De to tips er polert rustfritt stål med et innløp diameter på 2,25 inches og flatet rektangel utsalgssteder. Disse er enkle vegg tips, noe som betyr at de har en eneste plate av stål mellom eksosgassene og luften utenfor. Et par av disse tipsene detaljhandel for rundt $ 280, som i 2010.

rektangulært tips

Hvis du ønsker å gi Camaro Z28 en mer tilpasset utseende, kan du bruke universelle rektangel tips. Disse tipsene har en rund 2,5-tommers innløp diameter og en rektangulær eller firkantet stikkontakt. Du finner disse tipsene i polert rustfritt stål, svart belagt og forkrommet modeller. For eksempel, modell 20233 fra Borla og modell 500534 fra Gibson er to mulige valg.

runde Tips

For enda mer av et tilpasset utseende, kan du beveger deg bort fra de rektangulære tips helt og sport for avrundede eller kuttet avrundede tips. Disse universelle tips kommer også med en 2,5-tommers innløp diameter og en avrundet utløp. Noen tips er kuttet, noe som betyr at de er kuttet i en 45 graders vinkel. Avrundede tips er tilgjengelig for Camaro fra en rekke forhandlere og varierer i pris fra ca $ 50 til rundt $ 150 hver, avhengig av lengden av spissen og materialet.