1999 Subaru Outback Window Switch Removal

1999 Subaru Outback Window Switch Removal


1999 Subaru Outback var tilgjengelig som en sub-modell for både Subaru Impreza og Legacy. Outback var en oppgradert vogn for både Impreza og Legacy modeller. Impreza Outback var utstyrt med en 2,2-liters inline firesylindret motor, mens de større Legacy Outback-modellen ble produsert med en 2,5-liters inline firesylindret motor. Vinduet brytere på hver modell er identisk å fjerne. Vindu brytere er vanligvis fjernet for å erstatte defekte brytere. Disse bryterne kan gå dårlig over tid på grunn av fuktighet og korrosjon på det elektriske bytte paneler.

Bruksanvisning

1 Åpne døren som du kommer til å fjerne vinduet bryteren. Outback under modeller er utstyrt standard med strøm vinduer, så det er en bryter på hver dør. Sitte inne i kjøretøyet nær bryteren du skal fjerne.

2 Sett inn en flat skrutrekker mellom bryteren og dørpanelet, forfra og bakover. Fronten er den siden som vender mot fronten av bilen. Lirke bryteren oppover i front med en skrutrekker (for å frigjøre metallklemmen som holder forsiden av bryteren på plass). Hvis du arbeider på fører inngangsdør, så du utfører samme oppgave, men på et panel av brytere i stedet for en bryter.

3 Fjern bryteren eller slå panel helt fra døren for hånd. Koble den elektriske kontakten fra baksiden av bryteren ved å trekke den av med hånden. Fjern bryteren helt fra Outback.