1999 Silverado Heater kontroll problemer

Chevrolet Silverado, en full-size pickup tilgjengelig i bakhjuls og forhjulsdrift, ble introdusert i 1998. Edmunds.com hevder at Silverado er en fleksibel bil kjent for sin "pålitelighet og lang levetid." Til tross for sin pålitelighet, 1999 Silverado opplever varmeapparat kontroll problemer.

Problem

Chevrolet teknisk tjeneste bulletiner rapporterer at 1999 Silverado modellen lider av en "no varme" problem. TSBs tilstand at det er enten en "tap av varme» eller ingen varme når kontrollene varmeapparatet er i bruk. Selv om varmeregulatoren er for høyt, vil ovnen viften fremdeles blåse bare kald luft.

årsaker

AA1Car hevder at den primære årsaken til oppvarmingssystemet som produserer bare kald luft er en sviktende varmeapparatet blåser, som er en vifte ansvarlig for oppvarming av luftstrømmen. Hvis varmeapparatet blåser er ikke den skyldige, de andre mest vanlige årsakene er en defekt varmeapparat kjerne - som sirkulerer kjølevæske - eller en kjølevæske lekkasje selv.

Løsning

AutoMD anslår kostnadene for å erstatte et varmeapparat viftemotor på $ 223 for deler og arbeid. Heater kjerne erstatning er ca $ 220 for deler og arbeid. En profesjonell må undersøke bilens vannpumpe, radiator, radiator slanger og varmeapparat slange for å bestemme plasseringen av en kjølevæske lekkasje.