1999 Pontiac Sunfire Starter Removal

1999 Pontiac Sunfire Starter Removal


Startmotoren i 1999 Pontiac Sunfire ligger på forsiden av motoren; fjerning gjøres best fra under fronten av bilen. Startmotoren er ansvarlig for å spinne motoren å bygge kompresjon i sylindrene og får den til å starte. Hvis starteren er å dra eller lage støy, og erstatter kan det være nødvendig. En erstatning startmotoren er tilgjengelig fra Pontiac forhandlere eller gjennom auto deler forhandlere.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på 1999 Sunfire og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, deretter skille kabelen fra batteriet innlegget, isolere kabelenden fra batteriet mens du arbeider.

2 Løft forsiden av Sunfire med en jekk og plassere et sett av bukker under rammen. Senk Sunfire på tribunen, og fjern deretter jack fra under Sunfire slik at du kan skyve under det. Finn starteren under bilen. Det er på forsiden av motoren nær radiatoren.

3 Finn ledningsnettet kontaktene på baksiden av starteren solenoid. Koble fra "s" -kontakt og flytte den til side, og deretter fjerne festemutteren fra "B" kontakten og skyv ledningen utenfor terminalen. De to terminalene er merket på solenoid, slik at de er enkle å finne.

4 Finn de tre festeboltene på klokkehuset dekselet. Fjern boltene med en skralle og socket, trekk deretter dekselet ut av veien for å avsløre startfestebolter. Fjern de to startmonteringsbolter med en socket og skralle, senk starteren ut av motorrommet.