1999 Miata Specs

Miata er en liten to-passasjer konvertible produsert av Mazda, et japansk selskap. Selv om en moderne bil, utseendet og følelsen av Miata minnet bil buffs europeiske roadstere i 1960- og 1970-tallet. Den første Miata var en 1990 modell, og denne versjonen ble produsert med bare mindre endringer gjennom 1997 årsmodell. Den neste Miata å dukke opp i forhandler utstillingslokaler var en 1999-modell - det var ingen 1998 modell i Nord-Amerika - selv introdusert i midten av 1998. Den 1999 modellen ble endret betydelig fra tidligere versjoner, men det var fortsatt gjenkjennelig som en Miata.

Generell informasjon

1999 Miata kom bare som en cabriolet med vinyl soft-top, men en glassfiber hardtop som er malt for å matche utvendig farge på bilen kan kjøpes mot pristillegg. Soft-top innbefatter et glass bakvindu med en defogger innebygget, i motsetning til plast bakvinduet i alle tidligere Wood Forum. De to bøtteseter er trukket i sort stoff. Driver og passasjer og en AM / FM stereo med CD-spiller er standard, så vel.

mekaniske spesifikasjoner

1999 Miata leveres som standard med en 1,8-liters, doble overliggende cam, DOHC, in-line, firesylindret motor med en effekt på 140 hestekrefter ved 6500 rpm og 119 fot-pounds av dreiemoment ved 5500 rpm. En fem-trinns manuell girkasse styrt av et gulv-shifter er standard, med en fire-trinns automatisk overdrive med gulv-shifter tilgjengelig mot pristillegg.

utvendig Spesifikasjoner

Den totale lengden på 1999 Miata er 155,3 inches. Den totale høyden fra veg til taket med toppen opp er 48,4 inches, og samtidig opprettholde en bakkeklaring på fire inches. Den totale bredden er 66 inches og akselavstanden er 89,2 inches. Vekten er 2299 lbs. uten passasjerer eller gods. Stålhjul med 14 inches i diameter er standard utstyr.

valg~~POS=TRUNC Pakker

Grupper av alternativene er solgt sammen i form av pakker på 1999 Miata. Den Touring Pakken inkluderer variable hjelpe servostyring, 14-tommers lettmetallfelger, skinntrukket Nardi rattet, elektriske vinduer og elektriske speil. Den populære Utstyrspakken inkluderer strøm dørlåser, en vind blocker for kupeen, makt antenne, cruise control, differensialsperre på manuell girkasse utstyrte modeller, diskant høyttalere og alt av utstyr inkludert i Touring Package. The Leather Pakken inkluderer alt utstyr fra de to andre pakkene pluss lær trimmet møbeltrekk, tan konvertible toppen og 15-tommers lettmetallfelger.