1999 Kawasaki ZX6R Lykte Conversion

Hvis du er misfornøyd med utseendet og lysstyrken på fabrikkinstallerte halogenlykter med 1999 Kawasaki ZX6R, kan du erstatte dem selv med High Intensity Discharge (HID) lyspærer. HID lyspærer vare lenger og avgir flere lumen, en måling av lysstyrke, enn halogenlykter gjøre. 1999 Kawasaki ZX6R krever H9 lav-beam frontlys pærer og H11 high-beam frontlys pærer. Konverteringsprosessen for nye HID hovedlys bør ikke ta mer enn femten minutter.

Bruksanvisning

1 Fjern skruen på siden av kåpen nær toppen og under sykkelstyre. Fjerne en skrue i bunnen av plastrammen som dekker adkomst til frontlys sammenstillingen.

2 Trekk plast rammen ut av huset sitt. Trekk med litt kraft, som noen festeklipsene holde det på plass.

3 Trykk på enden av en flat skrutrekker gjennom sporet på ledningsnettet er koblet til baksiden av frontlys pære. Trykk skrutrekkeren mot deg og bort fra frontlys pære. Denne handlingen frigjør ledningsnettet fra frontlys pære.

4 Ta på deg gummihansker. Vri frontlys pære mot klokken til det er skrudd løs fra frontlys forsamlingen.

5 Sett inn erstatnings HID frontlys pære. Seat det i forsamlingen ved å vri den med klokken. Plugg i ledningsnettet til baksiden av HID frontlys. Lytt etter en "klikk" lyd for å sikre selen er koblet til HID frontlys. Sett på rammen du fjernet tidligere.

6 Gjenta disse trinnene for de andre lyspærer.