1999 Honda Accord V-6 startproblemer

Det er mange mekaniske og elektriske feil som kan forårsake startproblemer på 1999 Honda Accord V-6. De fleste startproblemer kan diagnostiseres via symptomene vises av motoren ved oppstart, krever ingen spesielle verktøy eller mekanisk kunnskap. I tillegg kan en diagnostisk leser brukes til å få tilgang til eventuelle feilkoder lagret av motorstyreenhet, eller ECU.

batteri~~POS=TRUNC

En defekt batteri eller terminal forbindelse vil forårsake startproblemer på Honda Accord, som startmotoren krever strøm for å dra motoren rundt. For å diagnostisere batteriet, slå på frontlyktene, og deretter prøve å starte motoren. Hvis lysene dimmes eller gå dødt når tenningsnøkkelen vris, betyr det enten at batteriet holder en utilstrekkelig kostnad, eller at kabeltilkoblingen er usikker. Inspiser terminalene på toppen av batteriet for tegn på skade eller korrosjon; da sørge for at batterikablene er festet til terminalene. Hvis problemet vedvarer, må batteriet kontrolleres og skiftes ut.

Starter Problemer

Hvis lysene ikke er berørt når starte motoren, kan problemet være forårsaket av startmekanismen. Å diagnostisere startproblemer, kan du prøve å starte motoren og legge merke til lyden den gjør mens spy. Hvis motoren høres svak og skrur for sakte til å begynne, kan det være et problem med startmotoren. Hvis starteren spinner uten starte motoren, er det sannsynligvis et problem med starteren clutch eller pinion gear. Skadede start tannhjul kan også føre til at starteren til å engasjere seg og frigjøre feil. Dette vil gi sliping støy som stammer fra starteren girene.

Safety Switch Feil

1999 Honda Accord har en rekke elektriske sikkerhetsbrytere. En sikkerhetsbryter er koblet i tenningen for å sikre at bare den riktige startnøkkelen vil starte kjøretøyet. I tillegg er det sikkerhetsbrytere knyttet til overførings- og bremsekomponenter. Hvis noen av disse bryterne feil, vil de elektrisk deaktivere motoren starter. Derfor, hvis batteriet er i god stand og motoren ikke sveiv, problemet kan være forårsaket av en feil i en av sikkerhetsbrytere.

Ved hjelp av en diagnostisk Reader

1999 Honda Accord har et omfattende elektronisk overvåkingssystem som aktiverer "check engine" lyset på dashbordet når en feil blir oppdaget av ECU. Hvis "check engine" lyset lyser i instrumentpanelet på Accord, kan du bruke en ECU diagnostisk leseren å få tilgang til lagrede feilkode. Bare plugg den diagnostiske leseren inn i ECU tilgang port under dashbordet, i førersiden fotbrønnen området. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, og den diagnostiske leseren vil gi en avlesning av feilkoden sammen med en kort beskrivelse av feilen. Hvis du ikke har tilgang til en diagnostisk leser, automotive servicesentre tilbyr ofte gratis diagnostisk service.