1999 Honda Accord Specs

1999 Honda Accord Specs


Honda Accord har mye blitt ansett som en økonomisk, solid og trygg bil. I 1999-modeller, er den tilgjengelig i DX, LX og EX og trim stiler, samt coupé og sedan design. Disse forskjellige trim stiler tilby mange spesifikasjoner felles, samt ulike aspekter mellom stilene.

Motor

1999 Accord DX sedan har en 2,3-liters, 135-hestekrefter motor. LX og EX coupes og sedans har 2,3-liters, 150-hestekrefter motorer, og LX og EX V6 coupes og sedans har 3,0-liters, 200-hestekrefter motorer.

Overføring

En fem-trinns manuell girkasse er standard for DX sedan, samt LX og EX coupes og sedans, med en fire-trinns automatisk girkasse være en valgfri oppgradering. For LX og EX V6 coupes og sedans, er de fire-trinns automatisk girkasse standard.

Sikkerhet

Honda Accords har lenge vært kjent for deres sikkerhet. Alle 1999 Accord coupes og sedans har fører og passasjer. ABS bremser er standard for alle modeller unntatt LX coupe, DX sedan og LX sedan. 1999 Accord modeller har en wishbone oppheng foran og bak. Barnesikring dørlåser er standard på alle sedaner, men ikke i coupes.

Brensel

Alle de 1999 Honda Accord trim stiler har en drivstofftank kapasitet på 17.10 liter blyfri bensin. By gass kjørelengde varierer fra 20 mpg for V6 modeller til 25 mpg for fem-trinns manuell girkasse. Highway gass kjørelengde varierer fra 28 mpg for V6 til 31 mpg for fem-trinns girkasse.

Ytre

Coupes alle har to dører, og sedan har fire dører. Variabel periodisk vindusviskere og tonet glass er tilgjengelige funksjoner for 1999 Accord. Lettmetallfelger er standard for alle EX-modeller. Tilgjengelige farger varierer mellom trim modeller med EX ha flere farge tilbud. Valgene inkluderer solbær perle, mørk smaragd perle, dyp fløyel blå perle, flamenco black pearl, lyng tåke metallic og taffeta hvitt.

Interiør

EX V6 trim stil tilbyr skinn interiør som et alternativ, og alle andre stiler gi klut interiør. Alle coupé og sedan stiler sete fem passasjerer, og alle trim stiler inkluderer en bakrute defogger. Air condition, elektriske vinduer og dørlåser er standard for alle modeller unntatt DX sedan. Elektriske seter er standard for alle trim stiler unntatt LX kupé og sedan og DX sedan. Cruise control er inkludert i alle trim stiler unntatt DX sedan. DX sedan, LX coupe, LX V6 coupe, LX sedan og LX V6 sedan har en AM / FM stereoanlegg med kassettspiller, mens EX coupe, EX V6 coupe, EX sedan og EX V6 sedan har en CD-spiller som standard trekk. En soltak er standard for EX coupe, EX V6 coupe, EX sedan og EX V6 sedan, men er ikke tilgjengelig for andre trim stiler.