1999 GMC Sierra Hjullager Hub Monteringsanvisning

1999 GMC Sierra Hjullager Hub Monteringsanvisning


Pickup er en lang tid ikonet av klassisk Americana som har blitt brukt for kommersielle arbeid av bønder, bygningsarbeidere og bedrifter, samt for daglig transport. GMC Sierra, en av de tidligste pickup lastebiler, har vært populær på grunn av sin attraktive trim muligheter og rykte for holdbarhet. Enkel vedlikehold og lang levetid sikrer Sierra vil forbli populær i årene som kommer.

Bruksanvisning

1 Rengjør alle overflater grundig med en ren fille. Tørk ut lageret flensen og knoke boringen. Tørk ned alle kontaktflatene på knoke boringen, og pass på å la noe fett eller skitt. Før den nye O-ring inn på baksiden av navet.

2 Skyv navet og lagerenheten i styringsgruppen knoke. På firehjulsdrevne modeller, skyv forsamlingen på drivakselen, og deretter smøre drivakselsporene med universalfett før du skyver navet på drivaksel.

3 Plasser platen skjold i posisjon og træ sine festeskruene på plass. Stram boltene til 133 fot lbs med momentnøkkel.

4 Sett ABS hjulhastighet sensor inn i hullet i navet. Stramme bolten til 156 tommers lbs med momentnøkkel utstyrt med riktig størrelse sekskantkontakten.

5 Installer bremseskiven ved å skyve det over gjenge wheel studs. Plasser monteringsbraketten i sin posisjon på hjulet montering, og installere sine to bolter. Stram boltene til 129 fot lbs med momentnøkkel.

6 Installer bremsekalippernes på monteringsbraketten, sett inn de to boltene og stram dem til 80 fot pounds med momentnøkkel.

7 På firehjulsdrevne modeller, installere huben mutteren. Sette inn en skrutrekker gjennom bremsekalippernes inn i en av kjøle skovlene i rotoren for å hindre akselen fra å dreie. Stram hub mutteren godt til skikkelig på plass drivakselen til huben.

Hint

  • Sørg for å rense all grus og skitt fra lagerflater før montering for å beskytte mot for tidlig slitasje og svikt.
  • Arbeid aldri under en bil med mindre det er støttet av godkjente automotive jackstands eller alvorlig personskade kan inntreffe.