1999 Ford Windstar Stereo Feilsøking

The front-wheel-drive Ford Windstar minivan, produsert fra 1994 til 2003, ble omdøpt ford free i 2004. Bilen var kjent for sin støyende motor, dårlig interiør og lat håndtering. Modeller inkludert 3,0-liter og 3,8-liters V6. Det var mange praktiske og sikkerhetsmessige funksjoner innebygd i bilen, men. Radioen var en Ford radio, og noen enkle feilsøking kan løse mange problemer med stereo.

Bruksanvisning

1 Kontroller Ford Windstar radio har ikke fart sensitive volumet hvis volumet holder endring. Bruke "Meny" -knappen, se etter "Speed ​​Sensitive" og juster den etter behov.

2 Trykk på "Comp" -knappen for å slå av komprimering funksjonen. Kompresjonen funksjonen gir myk og høyt CD passasjer sammen og kan føre til lyd anomalier. Prøv å spille en CD med den på, og med den av, for å se hvilke du foretrekker.

3 Strekk antenne - hvis det teleskoper --- hvis du får dårlige resultater lytter til radioen. AM kan bli spesielt støyende om natten, og dette er normalt. FM kan være gjenstand for signal-splitting i byer. Signal splitting er der utsendte signaler blir reflektert av bygninger og føre til radioen for å plukke opp to versjoner av det samme signal. Igjen, er det normalt, men vil bli redusert med en utvidet antenne.

4 Sett høyttalerbalansen justering i midtstilling hvis du legger merke til for mye vekt på lyden til venstre eller høyre kanal.

5 Trykk på knappen merket "Shuffle" hvis CD-spor blir spilt i tilfeldig rekkefølge. Veksling denne knappen vil endre rekkefølgen mellom at av CD-er programmert sekvens og en tilfeldig rekkefølge.

6 Sett opp til seks CD-plater i CD-veksler. Noe mer vil knipe det. Pass på at det er bare én CD i hvert spor.