1999 Ford Explorer Sport Specs

1999 Ford Explorer Sport Specs


1999 Ford Explorer Sport kjøretøyet er en sport utility vehicle (SUV), med firehjulstrekk og en kraftig nok motor til å gjøre det til en allsidig for familier eller den aktive personen. Ford Explorer kan gå 0-37 mph på 8,7 sekunder, noe som betyr at den har makt til å gjøre det bra i en rekke forskjellige situasjoner. Mens bilen kan tilpasses dine behov, er det standard spesifikasjoner på bilen.

Motor og girkasse

1999 Ford Explorer basismodellen leveres med 4,06 sylindret motor, som er i stand til 160 hk. Kundene kan velge mellom en femtrinns manuell girkasse eller en femtrinns automatgirkasse. For manuell girkasse Explorers, får bilen rundt 13 mpg i byen og 9 mpg på motorveien. Automatgiret kjøretøyer få rundt 15 mpg i byen og 11 mpg på motorveien.

Interiør og Comforts

Alle modellene er utstyrt med aircondition, elektriske låser, elektriske vinduer, elektriske speil med mulighet for å legge til cruise control. Ford Explorer sitter fem personer komfortabelt. Kundene har valget mellom å oppgradere lydsystemet til en CD-veksler og legge en måne tak.

Sikkerhet

Følger med alle modellene er en driver airbag, Kollisjonspute passasjer og et alarmsystem for å beskytte mot tyver. Kunder har muligheten til å legge sidekollisjonsputer. The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har rangert dem fire stjerner av fem for sjåføren foran sikkerhet og passasjer foran sikkerhet, ifølge MSN Auto. Bilen leveres med tre-punkts sikkerhetsbelter, med unntak av baksetet på midten, som har en hoftebeltet.

Mål & Tow Load

Bilen veier rundt 5030 lb og er i stand til å slepe en tilhenger med en maksimal vekt på 900 lb Front benplass er 52 inches, mens den bakre beinplass har 42 inches av benplass.