1999 Dodge tenningsnøkkelen slår seg ikke

1999 Dodge tenningsnøkkelen slår seg ikke


Tenning nøkler brukes til å starte nesten alle kjøretøy, og nøklene for disse bilene kan noen ganger bli sittende fast i en posisjon i tenningen. Med ulike 1999 Dodge biler, vil et fast tenningsnøkkelen bety at du ikke klarer å starte bilen eller lastebil. Du kan ta en rekke tiltak for å feilsøke dette problemet, og du bør være i stand til å slå din nøkkel i tenningen for å starte bilen på vanlig måte.

Bruksanvisning

1 Sett shifter godt inn i "Park" posisjon. Hvis bilen din ikke er i parken, vil tenningsnøkkelen ikke slå i sylinderen.

2 Slå på parkeringsbremsen på hvis du er parkert i en bakke eller på ujevnt underlag. Hvis hjulene beveger seg, kan du være i stand til å snu bilen på, og parkeringsbremsen vil tillate deg å sørge for at hjulene står stille.

3 Drei rattet hardt i begge retninger. Dette vil tillate deg å rette ut dekkene hvis de blir presset for langt i begge retninger, noe som kan tillate deg å flytte bilen til "Run" posisjon med tenningsnøkkelen.

4 Sett en skrutrekker eller en ledning inn i tenningen for å være sikker på at ingenting sitter fast i det som vil hindre deg fra å skyve tenningsnøkkelen i hele veien.

5 Fjerne panelene rundt tennsylinderen for å se om det er noe som begrenser sylinderen fra å dreie hele veien.