1999 Blazer Forsterker Installasjon

1999 Chevy Blazer fabrikk stereoanlegg inkluderer en AM / FM-radio og kassettspiller. Hvis du ønsker å tilpasse ditt lydsystem, har du flere alternativer for å forbedre kvaliteten på ditt lydsystem. Legg en ettermarkedet bilstereoenhet for økt kapasitet, bedre høyttalere for mer volum og dypere bass, og en ettermarkedet forsterker for å gi den kraften som trengs for en kvalitet stereoanlegg. Du kan leie en profesjonell bil lyd tekniker for å installere forsterker eller du kan gjøre det selv for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

1 Løft Blazer hette og løsne boltene på hvert batteri terminal med en 10 mm fastnøkkel. Koble den negative batterikabelen fra batteriet og sett det til side. Fjern den positive batterikabelklemmen fra batteriet terminalen. Plasser ringen terminalen fra forsterkeren ledningene kit på batteripolene ledelsen. Plasser batteriet kabelklemmen over ringen terminalen på batteriet innlegget.

2 Fjern sikringen fra sikringsholderen på ringen terminalen. Plugg strømkabelen (vanligvis blå) fra forsterkeren ledningene kit inn i enden av ringen terminalen. Mat strømkabelen gjennom brannmuren skille Blazer motor bukten fra innsiden av kjøretøyet. Flytt inn i Blazer er passasjerkabinen.

3 Fjern fabrikken stereo fra dashbordet stereo dock. Start med å fjerne skruene på dashbordet panelet. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruen på den øvre kanten av førerinstrumentpanelet og de to skruene på hver side av rattstammen.

4 Trekk bunnen instrumentpanelet bort fra dashbordet til å avsløre skruene i underkant av øvre panel. Fjern skruene med en skrutrekker. Trekk den viktigste instrumentpanelet på dashbordet ved å ta tak i hjørnet av panelet under stereo. Sett panelet til side.

5 Fjern de to boltene fra siden av stereo braketten med en 7-mm socket og skralle. Skyv stereo fra kaien og koble stereoledningskontakter fra baksiden av enheten. Plugg Blazer stereoledningskontakter i ledningsnettet adapter fører. Plugg selen kortets bly plugger i de tilsvarende uttak på baksiden av fabrikken hovedenheten.

6 Plugg patchkabler i ledningsnettet adapter fører. Rådfør ledningsnettet adapter manuell eller følge den fargekoding på ledningene til de riktige tilkoblings steder. Mate patch kabler gjennom baksiden av stereo dock og ned til gulvet i bilen bak dashbordet.

7 Skyv stereo tilbake i dock og erstatte de to 7-mm bolter. Plasser den viktigste instrumentpanelet mot dashbordet og trykk mot det å knipse det tilbake på plass. Sett på skruen i bunnen av panelet, og de tre skruene på panelet (på toppen av instrumentpanelet og til sidene av rattstammen).

8 Før strømkabelen fra fotbrønnen på førersiden av Blazer til bagasjerommet på bilen. Route de patch-kabler fra gulvet på passasjersiden av Chevy til baksiden av kjøretøyet.

9 Plugg patch kabler inn signalet og slå på bly uttak på ettermarkedet forsterker. Sett strømkabelen inn i strøminngangen på forsterkeren. Koble jordledningen (følger med forsterkeren ledningene kit) fra forsterkeren til en skrue eller bolt i bagasjerommet på Blazer. Enhver bolt innen 20 nches av forsterkeren og direkte koblet til rammen av kjøretøyet vil tjene som en tilstrekkelig jording kilde. Gå tilbake til batteriet.

10 Plasser den negative batterikabelklemmen tilbake på negativ batteripol og stram kabelens bolt med en skiftenøkkel. Plassere sikringen i sikringsholderen på ringen terminal og lukke hetten.