1999 Audi A6 Avant Specs

1999 Audi A6 Avant Specs


1999 Audi A6 Avant var en familie-stil, luksus stasjonsvogn tilbys med Audis Quattro firehjulsdrift system. Som Edmund Inside Linje anmeldelse bemerket, det blandet løpet av en SUV med nøysomhet og ytelsen til en bil. Det ble tilbudt i $ 40000 prisklasse og konkurrerte med liknende BMW og Mercedes stasjonsvogn, og også med den øvre sjikt SUV-markedet.

Komfort og Space

A6 Avant er designet for stille hastighet, luksus og rom. Anmeldere på Edmund Inside Linje roste A6, sier de undret seg over stillheten og foredling av innemiljø. Bilen kom med 12-veis justerbare forseter, justerbart ratt og direktevinduskontroller. Med baksetene foldet, har A6 Avant 73,2 kubikkfot plass.

Motor og drivverk

1999 Audi A6 Avant kom standard med Audis Quattro firehjulsdrift system, som ble parret med en 200-hestekrefter, 2,8-liters V6-motor. Dette gående bilen fra null til 60 mph på 9,6 sekunder, og gjennom kvart mile på 17,5 sekunder. Bilen gjennomsnitt 23 mpg under blandet kjøring, med 17 mpg i byen og 26 mpg på motorveien. Det var utstyrt med en femtrinns Tiptronic automatgirkasse.

Utvendig og Design

Ifølge theautochannel.com, "de [A6] Avant aksjer sedan sin avrundede karosserideler frem av brønnen frontrute, og legger til en tolkning av vognen form som er like unik som sedan form." Bilen ble tilbudt med 16-tommers lettmetallfelger og kromlister på grillen og sidevinduene.