1998 Yamaha Big Bear 4X4 Specs

1998 Yamaha Big Bear 4X4 Specs


Yamaha har vært i bransjen for produksjon motorer og bobiler siden 1950-tallet. Siden den gang har selskapet også tilbudt ATV (all-terrain kjøretøy) beregnet for sport, verktøy eller hastighet. Designet for holdbarhet og styrke, faller Big Bear make til Yamahas nytte kategori av ATV. 1998 4X4-modellen kom med firehjulsdrift og en motor laget for å tåle hardt arbeid.

Ingeniør

1998 Big Bear kom utstyrt med en fire-takter, luftkjølt motor med et enkelt, foroverlent sylinder. Den hadde en boring og slaglengde på 3,27 og 2,54 inches henholdsvis, og et kompresjonsforhold på 8,6-til-en. Motoren også omtalt en elektrisk rekylstarteren, en våt sump smøring system, en våt-type element luftfilter og en våt, sentrifugal automatisk clutch.

Transmisjon og chassis

The '98 Big Bear holdt en konstant-mesh, dual-range girkasse med fem hastigheter framover, og en hastighet i revers. Det ble operert med venstre fot, og 4x4-modellen hadde firehjulstrekk. ATV også inneholdt en stål-rør ramme med en 2,5-graders caster vinkel og en sti på 0,59 inches.

Bremser og fjæring

The Big Bear omtalt trommelbremser både foran og bak. De ble betjenes med høyre hånd i fronten, mens bremsene i den bakre ble operert med venstre hånd og høyre fot. Understellet foran var en dobbel wishbone system med en svingarm suspensjon i baksetet. Både foran og bak også omtalt olje spjeld, spiralfjær støtdempere.

Målinger

Vekten er på 476 pounds våt, den '98 Big Bear målt 75,4 inches i lengde, 45,9 inches i bredden og 44,5 inches i høyden. ATV hadde en sittehøyde på 33,5 inches, en akselavstand på 47,6 inches og en bakkeklaring på 7,1 inches. Gasstanken kan holde 2,6 liter med en reserve tank på 0,3 liter.