1998 VW Cabrio Dørtablå Removal

Inngangsdøren panel på en 1998 Volkswagen Cabrio inneholder dørhåndtaket, dørlås mekanisme. Platene blir holdt på plass av et antall festeklemmene og skruer. Panelene dekker de indre dør mekanismer for å beskytte dem mot skade og for å skape et ferdig, estetisk tiltalende utseende inne i kjøretøyet. Dørpanelet må fjernes for å betjene høyttaleren, makt vinduet motor, og andre komponenter plassert på innsiden av døren.

Bruksanvisning

1 Åpne døren og forsiktig lirke av den trekantede sidespeil dekkplate, ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjernes panelet og skum isolasjon bak det. Trekk opp på vinduet låseknotten for å fjerne den fra låseknotten akselen. Bruk en flat skrutrekker for å fjerne låsen knott krage fra dørdekslene.

2 Forsiktig lirke den nedre døren lagring trim rommet panel stykke unna dørdekslene, ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjern skruene som holder den nedre døren oppbevaringsrom til trim panel, med en stjerneskrutrekker. Fjern døren oppbevaringsrommet fra trim panel.

3 Roter vinduet sveiv rattet til klokka 10 posisjon og ta ut vinduet sveiv festeklipset, ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjern vinduet sveiv fra kjøretøyet.

4 Fjern dørlåsen kontrollknappen. Sett inn en liten flat skrutrekker mellom dørhåndtaket dekselet og dørhåndtaket. lirke forsiktig dørhåndtaket dekselet på dørhåndtaket. Fjern de to skruene som holder dørhåndtaket til døren, ved hjelp av en beregning mutter driver. Ta av dørhåndtaket og dørhåndtaket trim.

5 Sett inn en sparkel mellom dørpanelet og døren skjelettet. Lirke rundt omkretsen av dørpanelet for å løsne dørpanelet trim klipp fra døren. Trekk forsiktig i dørpanelet for å fjerne det fra døren.

6 Rett dørdekslene klipp med trim panel klippet hull i døren. Trykk ned på dørdekslene å sete trim panel klipp. Installer dørhåndtaket og dørhåndtaket trim panel. Installer dørhåndtaket skruer, ved hjelp av en beregning mutter driver. Sett på dørlåsen kontrollknotten og dekselet dørhåndtaket.

7 Slå vinduet sveiv til klokken 10 posisjon og skyv den over vinduet veivakselen. Installer vinduet sveiv holdeklemmen. Juster døren oppbevaringsrom med trim panel og installere kupé bolter de dør lagring. Sett den nedre døren lagring trim rommet panel stykke. Sett på side speil skum og trekantede trim panel stykke. Sett på låseknotten krage og låseknappen. Kontroller at ingen av trim panel brikkene er løs og at låsemekanismene fungere skikkelig.

Hint

  • Bitene for døren må fjernes i den rekkefølgen som er nevnt ovenfor. Fjerning av disse bitene av sekvensen kan føre til skader på porten og dørdekslene.