1998 Suzuki Esteem komponenter i drivstoffsystemet

1998 Suzuki Esteem komponenter i drivstoffsystemet


1998 Suzuki Esteem var en økonomisk kompakt bil --- tilgjengelig som en sedan eller en stasjonsvogn --- tilbyr rimelig plass og praktiske løsninger. Den Esteem hadde en diskré generisk design, men det tilbys en solid 1.6L, in-line, 4-sylindret motor som kan levere 95 hestekrefter. Med sin lette 2250-pund egenvekt, den aktelse postet svært respektdrivstofføkonomi tall på 37 miles per gallon på motorveien og 30 miles per gallon i byen.

Bensinpumpe

Den Esteem er elektronisk styrt drivstoffpumpe ligger i bensintanken. Som navnet antyder, er dens funksjon å pumpe gass gjennom drivstoffslanger til motorrommet.

Drivstofftrykkregulator

Drivstofftrykkregulator, som ligger under panseret, er ansvarlig for fôring drivstoff direkte til injektorene ved riktig trykk. Dette styres av den elektroniske styreenhet ECU --- eller --- og er basert på flere parametere, inkludert driver gasstilførsel og omdreininger per minutt. Regulatoren må være i god stand, som unnlater å mate drivstoff inn i motoren ved riktig trykk kan forårsake alvorlige problemer, som back-skyting eller detonasjon forårsaket av uriktig forholdet mellom luft til drivstoff.

drivstoff sprøyte

Den Esteem er utstyrt med fire små drivstoff injektorer, hver ansvarlig for å levere drivstoff til forbrenningskammeret. De sprøytebrukere er også kontrollert av ECU, som instruerer injektorene når og hvor lenge å frigjøre drivstoff. Injektorer må være fri for avleiringer eller forurensinger å operere effektivt.

Drivstoffilter

Drivstoffilteret skjermer ut fremmedlegemer eller rusk som kan samle seg i drivstofftanken.