1998 S-10: Clutch problemer

1998 S-10: Clutch problemer


1998 Chevrolet S-10 er clutch-systemet har flere komponenter, de viktigste er: clutch master sylinder, clutch slave sylinder, clutch plate og kaste ut lageret. Hvis noen av disse komponentene svikter, kan det føre til at clutchen problemer.

Lavfriksjonsmateriale

S-10 er clutch har friksjonsmateriale, mye som bremseklosser, for å overføre kraften i motoren til overføring. Med alder, bærer friksjonsmateriale ut, og clutchen vil begynne å lage en skrapelyd, akkurat som bremseklosser.

Bad Bearing

Den kaste ut lageret i den S-10 er det som tillater at clutchen frigjøres fra transmisjonen, men likevel forbli roterer uten motstand. Når dette lageret svikter, kan en høy sliping eller summende lyd fra sendingen. Til slutt, lager svikter helt, og clutchen vil ikke lenger fungere.

Luft i Lines

Det hydrauliske systemet som start og stopp av S-10 er clutch er følsom for eventuell luft i hydraulikkledningene. Luften skaper et tomrom i væsken som fører til at clutchpedalen for å føle myk eller svampete. Utlufting av hydraulikksystemet er en rask måte å eliminere luft.