1998 Harley Davidson Fat Boy Spesifikasjoner

Harley Davidson Fat Boy er en linje av cruiser stil motorsykler som fortsetter å bli tilbudt i dag. Karakteristisk de alle har en lav setehøyde, lav kjørehøyde og polert metall og krom utvendig trim. The Fat Boy ble først introdusert i 1990 for å betjene tunge motorsykkelen marked, preget av motorer større enn 750 cm.

Motor og Drivverk Spesifikasjon

1998 Fat Boy har en 1338 cc, eller 81,64-kubikk tomme motoren. Den har to sylindre i en "V" layout og har en fire-takter drift. Motoren produserer 56 hestekrefter på 5000 rpm og 73 fot-pounds av dreiemoment ved 2350 rpm. Det er luftkjølt og har to ventiler per sylinder med en 3,5-tommers diameter og 4,25-tommers hjerneslag. Drivverket er belte basert og er koblet til en femtrinns manuell girkasse.

Størrelse og vekt

The Fat Boy er en mellomstor cruiser motorsykkel som bærer et tørt, egenvekt på 626,1 lbs. Dette gir den en kraft-til-vekt-forhold på 0,19 hestekrefter per kilo. Som en cruiser-stil sykkel, og har tradisjonelt lav setehøyde på 25,7 inches, som er ikke-justerbar. Den lave setehøyde bidrar til å bidra til lav-slengte utseendet på motorsykkel og utseende for å ha høye styret.

Nøkkelegenskaper

Som de fleste Harley Davidson cruiser motorsykler, Fat Boy har store biter av krom trim. Dens skjerf rør, styret, fram sjokk, hjul, baksete trim og motor utvendig er alle høyt polert metall eller krom. Den har et enkelt skivebrems foran og trommelbrems bak. Motorsykkelen kommer med en lang sete som kan huse en passasjer på baksiden. Gasstanken, bakskjerm og framskjerm er de eneste matchende farge bol på motorsykkelen.