1998 Ford F-150 Specs

1988 så noen store endringer i Fords populære F-150-formasjon. Drivstoff injeksjon var blitt en standard alternativ i mange biler, og i år, Ford besluttet å tilby dette alternativet på lastebilen sin linje. Selv om ikke mange endringer ble gjort til kroppen stil, ble noen mindre tilpasninger også innført i 1988.

Motor og girkasse alternativer

1988 Ford F-150 kom med tre motoralternativer. Den nye drivstoff injiseres 5,0-liter, Windsor V-8 motor eller 4,9-liters V-6 med innsprøytning samt heavy-duty International Harvester, 7,3-liter, diesel V-8.

De fem-trinns manuell girkasse var den første til å sende av linjen, og ble senere etterfulgt av standard fem-trinns automatgirkasse. Men mange foretrekker manuell girkasse, spesielt de som trengte mer off-road evne ut av sine pickups. Det eneste unntaket var de to-wheel drive standard cab lang boks som ble tilbudt med en tre-trinns automatgirkasse som standard.

Trim Lines

F-150 ble tilbudt i tre forskjellige utstyrsnivåer, XL, XLT og den populære XLT Lariat alternativ. Den XL er grunnmodellen som tilbys bare veldig vanlige alternativene, mens XLT Lariat utgaven var tilgjengelig med premium interiør, og noen flere alternativer.

I tillegg har 1988 Ford F-150 kom i to-wheel eller firehjulsdrevne modeller, med mulighet for en standard drosje eller super cab, samt en kort boks eller lang boks. Ekstra dører var ikke et alternativ ennå, men super cab tilbudt ekstra plass bak benk for oppbevaring av utstyr samt passasjerer. Standarden cab kunne holde tre voksne, mens super cab kunne holde seks.

alternativer

Blokkeringsfrie bremser ble tilbudt som standard på alle modeller i 1988. Alternativene var litt slank i forhold til biler, men det viktigste formålet med disse modellene var for gård / ranch eller som arbeidsbiler. Standarden AM / FM-radio ble tilbudt over hele linja.

Kollisjonsputer ble ikke tilbudt på 1988 Ford F-150 og ingen sikkerhetsdata er tilgjengelig på disse modellene. Den detaljsalgspriser på disse modellene varierte fra litt over $ 10 000 for to-wheel drive vanlig drosje kort seng hele veien opp til over $ 15.000 for firehjulstrekk super cab lang boks.