1998 Ford Explorer bremselys Feilsøking

Hvis bremselysene på din 1998 Ford Explorer er feil, bør de skiftes ut så snart som mulig. Defekt bremselysene kan føre til et sitat fra de lokale myndighetene i de fleste land, for ikke å nevne at en ulykke kan skje når andre sjåfører er ikke klar over at du bremser. Fikse bilens bremselysene er ganske enkel og tar bare noen få minutter av din tid.

Bruksanvisning

1 Slå av Explorer motor og åpne bakdekselet.

2 Fjern bremse pære to festeskruer med skrutrekkeren. Skruene er plassert bak halen lampeenheten. Trekk enheten ut av bilen og sjekke den elektriske kontakten. Hvis det ikke er forsvarlig festet, fast koble den til baksiden av enheten. Hvis problemet vedvarer, kan pærer bli utbrent.

3 Trekk ut de to kontaktene fra lampeenheten. Ta pærene fra kontaktene ved å trekke dem rett ut. Erstatt dem med 3157K pærer. Plasser kontaktene godt inn i forsamlingen. De vil klikke på plass når sikker. Sett på enheten i bilen og fest de to festeskruene. Lukk bakdekselet. Hvis problemet vedvarer, kan sikringen ha brutt.

4 Åpne Explorer førersiden dør. Sikringsboksen er på instrumentpanelet venstre side. Ta av dekselet og finn "3" sikring og "7" sikring. Dette er de bremselys sikringer og bør skiftes ut hvis de brytes. Hvis metallstangen innsiden av sikringen ikke er i ett stykke, må sikringen som skal erstattes. Trekk den ødelagte sikringen ut med fingrene og erstatte den med en sikring av samme strømstyrke. Sett på lokket og lukk døren førersiden.

Hint

  • Hvis problemene vedvarer, ta kontakt med en mekaniker som det kan være et problem med det elektriske systemet.