1998 Ford Contour Body Styles

1998 Ford Contour Body Styles


Ford Motor Company Contour er en fire-dørs sedan produsert fra 1995 til 2000. Designet av selskapets europeiske divisjon ble Contour ment som en "World Car" og produsert i en enhetlig stil for flere verdensmarkedet. Contour, ment å konkurrere med høy ytelse kompakte europeiske sedan, kjører på Fords CDW27 plattform. I 1998 ble Contour kropp redesignet og tilbys i fire forskjellige modellvarianter: GL, LX, SE og SVT.

Base Model / GL

Ford Contour grunn kropp design har en myk og avrundet europeiske estetiske definert ved sin oval foran luftinntaket. Fords 1998 Contour designendringer inkluderer en fornyet front og bakende, større frontlykter, en raffinert krom grill og baklysene designet for å speile Contour Mercury merkevare motstykke, mystikk. Fra dette punktet ble taklinjen forkortet og litt skrå for å skape et rommeligere baksetet. Disse modifikasjonene er til stede på alle 1998 kontur modeller. GL kroppen har sikkerhet cellekonstruksjon og 5-mph ensfarget støtfangere. Det kjører på en 2-liters firesylindret Zetec motor på 125 hestekrefter og har ABS bremser og antispinn. GL var grunnmodellen Ford Contour; 1998 var det siste året dette trimme nivå ble produsert.

LX

Liket av 1998 Ford Contour LX er identisk med GL-modellen, med unntak av emblemer og merker erklære sin LX status. Contour LX er en komfort-orientert trim nivå, med fokus på høyere nivå interiør alternativer som elektriske vinduer og låser, klimaanlegg, cruisekontroll, soltak, el seter, skinn interiør og CD eller kassettspiller. 1998 Ford Contour LX kjører på samme Trend multivalve twin-cam motor som GL modell.

SE

Fords 1998 Contour SE er en sporty Contour modell. Dens kropp er igjen nesten identisk med GL og LX karosserivarianter, bortsett fra emblemer, merker, sporty felger og små pinstripes på utvendig maling av enkelte modeller. SE tilbyr mange av de valgfrie interiør bekvemmeligheter av LX og har en 170-hestekrefter V6 i stand til å skyve bilen til 60 miles per time i løpet av 8,5 sekunder.

SVT

Den høye ytelse Contour SVT er designet av Special Vehicle team Fords og gjorde sin debut i 1998, til positiv respons. Kroppen har en senket design, som gir den en mer aggressiv front end. Sport felger aksent de større 16-tommers aluminiumslettmetallfelger på denne kroppen stilen, tilbys i spesielle Silver Frost, Toreador Red and Black Ebony farger. Bare tilgjengelig med en femtrinns manuell girkasse, kjører Contour SVT på en 195-hestekrefter versjon av 2,5-liters Duratec V6-motor. Interiøret byr skinn og strømalternativer er tilgjengelige i LX og SE-modeller.