1998 Chrysler Concorde Engine Overoppheting Repair

1998 Chrysler Concorde Engine Overoppheting Repair


1998 Chrysler Concorde er motorens kjølesystem består av mange brytere, sensorer og andre elektriske komponenter. En av de viktigste komponentene er motorens kjøleviften. Denne sammenstillingen ligger foran motoren, direkte bak radiatoren, og trekker kald luft gjennom radiatoren til å senke kjøle temperatur. Denne forsamlingen er en vanlig årsak til en Concorde motor overoppheting. Heldigvis er dette problemet er en forholdsvis lett å fikse og ikke krever mange verktøy.

Bruksanvisning

1 Åpne Concorde hette og finne slangen kjører inn i toppen av radiatoren, er dette kjent som den øvre radiator slangen. Plasser renne pannen under bilen, rett under den øvre radiator huset.

2 Løsne slangeklemme som holder den øvre radiator slangen til radiatoren, med en stjerneskrutrekker. Trekk slangen fra radiatoren, vil en liten skrubevegelse hjelpe til med fjerning. Være forberedt til å peke slangen nedover mot avløpet pan, som en liten strøm av kjølevæske kommer fra slangen. Når kjølevæskestrømmen har opphørt, presse slangen til side.

3 Koble ledningsnettet plugge inn i toppen, førersiden av vifteenheten ved å trykke på låseknappen og trekker selen fra viftemodulen.

4 Løsne og fjern de fire boltene som holder viften på plass, ved hjelp av Ratchet og socket. Trekk vifteenheten mot motoren, deretter opp og ut av motorrommet.

5 Plasser den nye viftemodulen inn i motorrommet og skyv den mot radiatoren. Stram de fire boltene som holder den på plass.

6 Stram de fire boltene som holder viftemodulen til 50 tommers-pounds, ved hjelp av momentnøkkel og en stikkontakt. Koble ledningsnettet inn i stikkontakten på toppen, førersiden av vifteenheten, lytt etter klikkelyden som indikerer at den er låst på plass.

7 Trykk på øvre radiator slangen tilbake på radiatoren og stram slangeklemme, med en stjerneskrutrekker.

8 Åpne radiatorlokket og start Concorde.

9 La bilen for å nå driftstemperatur, omtrent halvveis opp på temperaturmåleren på dashbordet. Legg 50/50 ferdigblandet kjølevæske til radiatoren er full. Kjølevæsken kan slippe et par ganger mens du fyller. Dette er å forvente, er å legge kjølemiddel til radiatoren når dette skjer.

10 Lukk Concorde hette og slå av tenningen.

11 Hell kjølevæske fra dreneringspannen inn i en gallon beholder og ta beholderen til en lokal auto deler butikken for gjenvinning eller avhending.

Hint

  • Kjølevæske er svært giftig for små barn og dyr. Rydd opp alt søl umiddelbart.