1998 BMW 740iL Radiator Installasjon

1998 BMW 740iL radiator gjør jobben med å holde motoren blir overopphetet. Den gjør dette ved å tvinge kjølevæsken gjennom motoren og ved strålevarme fra sin egen overflate. Det reduserer også temperaturen på kjølevæsken ved å gjøre bruk av luften som kommer inn på dets overflate gjennom frontristen. Radiatorer kan repareres, men på et tidspunkt det er mer effektivt å bare erstatte radiator med en ny. Når dette blir tilfelle, kan installasjonen gjøres hjemme, med litt tålmodighet og riktige verktøy.

Bruksanvisning

1 Slå BMW 740iL av og la motoren og radiator for å kjøle ned. Plasser bøtte under tappepluggen. Åpne pluggen og tillate kjølemiddel å strømme inn i bøtten.

2 Fjern den øvre radiatorslangen ved å koble de metallringer og trekke slangen fra pluggene. Pass på at bøtten er under området, fordi kjølevæsken kan renne ut. Fjern den nedre radiatorslangen på samme måte, også slik at for ekstra kjølevæske som kan renne ut. Koble fra og fjerne den øvre radiator støtte bar. Koble fra og løsne radiator viften, samt girolje kjøligere og overføring væske kjøligere linjer. Se for montering skruene på toppen og bunnen av radiatoren og fjerne dem.

3 Løft BMW radiator ut av bilen, tar forsiktig med kjølevæske som kan fortsatt være i radiatoren og som kan renne ut. Plasser den på bakken. Sjekk slangene for eventuelle svake punkter, rive, rive eller andre tegn på slitasje som kan tyde på at slangene må erstatte. Sjekk tilstanden på slangeklemmer også. Hvis slanger og klemmer er i dårlig forfatning, bør du erstatte dem sammen med radiatoren for å unngå problemer.

4 Sjekk tilstanden på kjølevifte. Rengjør det med høyt trykk luft eller vann for å fjerne eventuelle rester.

5 Plasser ny radiator i BMW 740iL. Reversere fjerningen ved å koble viftebladene, øvre og nedre slanger og girolje kulere. Sett alle boltene og stram.

6 Sjekk alle koblinger og slanger og hell riktig kjølevæske inn i radiatoren til den er full. Slå på BMW og varme kjøretøyet slik at radiatoren kan begynne å sirkulere fluidet. Fortsett å legge kjølevæske før radiatoren er full og fortsatt på et konsistent nivå.