1997 Suburban Vil ikke skifte ut av Park

1997 Suburban Vil ikke skifte ut av Park


Hvis 1997 Chevrolet Suburban ikke vil skifte ut av parken, kan det la deg følelsen som du er strandet. Heldigvis kan du være i stand til å komme i gang igjen uten for mye problemer og kommer hjem eller få til en sertifisert verksted. 1997 Suburban er utstyrt med et skifte bremsesperre som hindrer overføring fra å bevege seg ut av parken med mindre bremsen trykkes. Hvis dette systemet svikter, vil overføringen pinne i parken.

Bruksanvisning

1 Se i fører foten godt og undersøke bremsepedalen. Det er en liten bryter på bremsepedalen som styrer bremselysene og skiftet bremseinterlock. Noen ganger blir skitten og pinner på plass. Hvis dette skjer, vil det forhindre låsen fra å utløse og frigjøre overføring. Rengjør bryteren og prøv å flytte shifter igjen.

2 Inne i skiftemekanismen er det en solenoid som beveger seg bakover og fremover. Dette har også en tendens til å sette seg fast når den blir skitten. Sin posisjon på kolonnen gjør den spesielt sårbar for sølt brus og kaffe. Pop plastdekselet shifter med fingrene rundt kanten og rengjør undersiden og shifter arbeidet med løsemiddel renere. Test mekanismen igjen. Hvis det fungerer, vil du høre en klikkelyd fra kolonnen når magnet utgivelser.

3 Sett nøkkelen i tenningen og vri den ett klikk fra "Lock" posisjon til "Off" posisjon. Hvis dash lysene kommer på, har du gått for langt. Trykk på bremsepedalen og flytt overføring fra park til nøytral. Du kan starte og kjøre bilen med giret i nøytral, men du må bruke parkeringsbremsen for å holde bilen i ro.

Hint

  • Sjekk bremselysene, frontlykter og Dash lys. Noen ganger er disse systemene kan indikere en blåst sikring, noe som kan føre til at sperre slutter å virke. Kontroller sikringene for hver krets og se om det løser problemet.
  • Hvis du bruker parkeringsbremsen for å holde bilen fortsatt, sørg for at den ikke stikker av eller på. Dette er spesielt viktig hvis du ikke har brukt den på en stund.