1997 Nissan Altima Slår Over men vil ikke starte

1997 Nissan Altima Slår Over men vil ikke starte


Hvis 1997 Nissan Altima er snu, men vil ikke starte riktig, kan det være en rekke problemer. Noen problemer kan løses på en kortsiktig basis uten spesialverktøy. Andre problemer, for eksempel endre og erstatte tennplugger, krever visse verktøy.

Bruksanvisning

1 Lytt til din Altima når du prøver å starte motoren. Hvis du hører metallic, sliping lyder, så din starteren er ikke riktig engasjerende med svinghjulet og det må byttes ut. Hvis du har en smal, stump gjenstand, for eksempel en hammer eller dekk jern, kan du peke på slutten av starteren for å få det til å komme i kontakt med svinghjulet for en eller to starter. Den starter på 1997 Altima er plassert under luftinntak montering. Men du bør være i stand til å se det fra toppen av motoren. Trace den positive batterikabelen til starteren, som ser ut som to små sylindriske stykker sammenføyd.

2 Fjern en av tennplugg ledninger og trekke ut en tennpluggen med en tennplugg avtrekker hvis motoren din er å skyte, men ikke antennelse og fortsetter forbrenningsprosessen. Kontroller tennpluggen utseende. Hvis elektroden på tennpluggen er misfarget eller ødelagt, da du mest sannsynlig trenger å erstatte tennplugger, som alle bør gjøres samtidig. Visse misfarging, som karbon buildup eller aske buildup kan også tyde på større problemer, som for eksempel lavere tenning spenning eller dårlig sylinder komprimering. Bruk et diagram, slik som den på GNT type nettsted, til å diagnostisere tennplugg forhold.

3 Gå din Altima hvis det er slik at forlenget og anstrengt omsetning lyder, men ikke har nok strøm til å fullføre omsetningen av en normal oppstart. Parkere en annen bil ved siden av din Altima og koble den positive jumpkabelen til arbeids bilens batteriets plusspol og deretter til Altima. Gjenta den samme prosessen med den negative jump kabel, bortsett koble en fører til din Altima til en umalt del av stålramme. Slå på Altima.

4 Sjekk OBD II datamaskinen med en OBD II scanner. Dette kan bidra til å plukke opp problemer slik som sensorer eller feilaktig komprimering. Hvis Altima starter og deretter boder ute, kan det være en rekke problemer (for eksempel timing eller kompresjon) som hindrer den i å fungere som den skal. Slå på OBD II scanner og slå på tenningen til tilbehørsposisjon. Du må kanskje lete opp koden din (avhengig av skanneren) ved hjelp av ressurser som OBD koder nettstedet.