1997 Jeep Wrangler Sport Spesifikasjoner

1997 Jeep Wrangler Sport Spesifikasjoner


1997 Jeep Wrangler Sport ble bygget for å kombinere off-road ytelse med større på veien komfort, basert på suspensjonen av Grand Cherokee. Wrangler holdt boxy Jeep form av den berømte Wii militær modell det var basert på, og gjeninnført den avrundede frontlykter. Grunnmodellen gikk for $ 17 140 i 1997, og Kelly Blue Book sier en i utmerket tilstand fortsatt kan hente om $ 9000.

Motor og girkasse

1997 Jeep Wrangler Sport kom med en 4,0-liters sekssylindret motor som genererte 181 hestekrefter. Utstyrt med en femtrinns manuell girkasse eller, som et alternativ, en tre-trinns automatgirkasse, det kan taue ett tonn og håndtere en nyttelast på 800 pounds. Den firehjulstrekk var for deltids bruk i terrenget bare, og bilen kan bli flyttet fra to- til firehjulstrekk på farten. Fire hjul, ABS-bremser var tilgjengelig i to- eller firehjulstrekk. Drivstofføkonomi for en fem-trinns manuell girkasse var 17 mpg i byen og 21 på motorveier.

Interiør

Wrangler plass til fire personer, to foran bøtte-stil seter og to i den nylig utvidet, avtagbart tilbake benk. Den fremre passasjersetet hadde en ny flip-fold mekanisme som tillater lettere innpass i ryggen. Gulvmatter var valgfritt, men gulvteppet kunne fjernes for enkel rengjøring av både tepper og andre deler av interiøret. Standarden soft top tok 1/3 mindre tid til å senke og heve, og forseglingen var bedre, noe redusert støy. A / C, en AM / FM kassettspiller og en hard toppen var valgfritt.

Space og sikkerhet

På standardmodeller, med myke topper, er det 11 kubikkmeter lasterom med baksetet opp, 37 med setet foldet og 56 med setet fjernet. Benplass i front er 43 inches, mens på baksiden er det 40. Takhøyde i front er 42 inches og 40 i ryggen. Wrangler kom med Driver og passasjer-sidekollisjonsputer samt en full veltebøyle. Blokkeringsfrie bremser var et alternativ.