1997 Jeep Fuel Pump Repair

Chrysler bruker Jeep telt for sin linje av off-road og sport nyttekjøretøyer. 1997 modellene inkluderer Cherokee, Grand Cherokee og Wrangler. Disse kjøretøyene bruke multi-port bensininnsprøytning, krever drivstoffpumpen til å levere høyt trykk drivstoff. Bensinpumpen i en 1997 Jeep er plassert under bilen, at du må heve bilen til service på drivstoffpumpen. Disse drivstoffpumper er ikke repareres av brukeren, slik at du må skifte ut en defekt bensinpumpe.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen til den negative polen på batteriet med en pipenøkkel. Dette vil hindre uhellsutslipp av drivstoff mens du skifter bensinpumpen. Sug drivstoff fra drivstofftanken til en bensin beholder inntil drivstofftanken er under 1/4 full.

2 Blokkere forhjulene med klosser for å hindre utilsiktet bevegelse av farkosten. Hev bilen med et gulv jack og støtte den på bukker. Koble drivstoffslanger fra drivstoffet senderenheten.

3 Koble elektriske ledninger fra drivstoffsenderenheten. Vri låseringen fra feltet senderenheten mot klokken med en hammer og messing punch. Fjern låseringen og ta av feltet sender enheten ut av kjøretøyet. Fjern og kast O-ringen på drivstofftanken.

4 Fjern drivstoffilteret fra brenselsenderenheten og kast den. Løsne elektriske ledninger fra bensinpumpen. Slipp klemmen på drivstoffledningen for drivstoffpumpen og koble fra drivstoffslangen. Fjern mutteren for den øverste monteringsbraketten av drivstoffpumpe med en pipenøkkel. Løsne bensinpumpen fra resten av drivstoffet senderenheten.

5 Bytt bensinfilter på bensinpumpen og installere bensinpumpe i sin topp monteringsbraketten med en pipenøkkel. Koble elektriske ledninger og drivstoffslanger til drivstoffpumpen. Plasser en ny O-ring på drivstofftanken.

6 Plasser låseringen på drivstoff avsender enheten og vri den med klokken med hammeren og messing slag til den når den stopper på bensintanken. Koble drivstoffslanger og elektriske ledninger for drivstofftanken. Senk bilen med gulvet jack og fylle drivstofftanken med drivstoff. Start motoren og se etter drivstofflekkasjer.