1997 Honda Recon Specs

The American Honda Motor Company produserer en serie av power kjøretøy, inkludert trail motorsykler, motocross sykler og alle terrengkjøretøy (ATV). 1997 Honda FourTrax Recon er et Sport ATV designet for en rekke off-road kjøring. Nyere modeller har samme base ATV med en oppdatert elektrisk skift program. Honda anbefaler at rytterne være 16 år eller eldre og ta et kurs før bruk av ATV.

Motor og drivverk

1997 Honda FourTrax Recon har et OHV luftkjølt 229 cc motor. Motoren er montert i lengderetningen for å redusere friksjonstap gjennom direkte drive-akseloppretting med bakhjulene. ATV tilbyr et lukket veivhus vent system, el-start og en fem-trinns girkasse med revers og automatisk clutch.

Understell og hjuloppheng

1997 Honda FourTrax Recon har en lett dobbelt stålchassis, forseglet mekaniske bakre trommelbremser og to forseglede foran hydrauliske trommelbremser. Fronten har et selvstendig dobbel-wishbone suspensjon som tilbyr 5,1 inches av reiser mens den bakre har en stål svingarm og singel støtdemper som gir 4,9 inches av reiser, ifølge ATV Source.

Dimensjoner og vekt

1997 Honda FourTrax Recon har en lengde på 70,6 inches, en bredde på 40,7 inches og en høyde på 41,5 inches. Setehøyden er 30,6 inches med en bakkeklaring på seks inches. Recon har en akselavstand på 44,5 inches og en svingradius på 8,5 fot. ATV tørrvekt er 406 lbs. og har en 2,4-liter drivstoff kapasitet med en 0,6-liters reserve.

Tilleggsfunksjoner

1997 Honda FourTrax Recon er tilgjengelig i rødt, oliven eller beige og har store foran og bak lastestativ. En snorkel-type luftinntak systemet tillater for vannoverganger. ATV har en dual-hovedlys med 25-watts lys, en 123-watts AC generator og en gjenbrukbar skum luftfilter. Tilleggsutstyr for ATV inkluderer et flagg kit, tilhengerfeste og arbeid stativ.