1997 Ford Explorer beltestrammer Verktøy

1997 Ford Explorer beltestrammer Verktøy


Beltestrammeren, en vanlig komponent i motorene på biler og lastebiler over hele verden, gir en fjærbelastet strammer skivene arm som festes til serpentin beltet av en motor og holder beltet stramt som det strekker seg over tid, automatisk holde den stram nok slik at de andre trinsene langs beltet sin tur etter behov. Slitasje vil gjøre utskiftninger nødvendige over tid; du kan bruke en rekke verktøy i å erstatte et beltestrammeren.

Beltestrammer Tool

Den enkleste type verktøy å bruke når du arbeider med den automatiske beltestrammeren av et kjøretøy er serpentin remstrammer verktøy, solgt til en rekke auto deler butikker etter merke; enkelte modeller jobbe med Fords men ingen andre. Bruk eksakt modell info for 1997 Ford Explorer for å finne riktig justeringsverktøyet til å kjøpe for å rotere beltestrammeren.

Ratchet og Socket Set

En socket satt og breaker bar skralle var de opprinnelige forløpere til serpentin beltet adjuster verktøyet. Som en generell regel, 1997 Ford oppdagelses har en 1/2-inch mutteren som stikker ut fra den side av spennhjulet. Du må plassere en 1/2-inch socket over denne mutteren, fest skralle og slå beltestrammeren i riktig retning for å løse opp spenninger på beltet for fjerning og utskifting av andre komponenter i motoren.

Size Wrench Set

Den mest grunnleggende måten å fjerne beltestrammer fra motoren din 1997 Ford Explorer innebærer å bruke en skiftenøkkel. Kan sporet en 1/2-inch skiftenøkkel over enden av mutteren på den strammeren; så lenge du bruker en oversize skiftenøkkel, bør du ha nok innflytelse til å flytte strammer skivene. Hvis ikke, kan du alltids skyve et rør over enden av skiftenøkkelen for noen ekstra innflytelse hvis nødvendig.