1997 Dodge Caravan Non-Start Fix

Dodge Caravan er markedsført til familier og de som trenger ekstra plass til passasjerer og last. Disse unike biler har plass til opptil syv ryttere, radio, varmeapparat og air condition enheter og har muligheter for strøm vinduer og låser. Som de fleste biler, kan tenn problemer utvikle med campingvogn. Hvis Dodge Caravan, 1997 eller ellers ikke vil starte, må du bruke en rekke feilsøkingstips for å prøve og få bilen i gang igjen.

Bruksanvisning

1 Sitt i førersetet og sjekk girspaken for å sikre Caravan i i parken innstillingen. Prøv å starte bilen. Caravan vil ikke starte uten at bilen er satt i parken.

2 Slå på vognens lys og radio og kontrollere enhetene får strøm fra batteriet. Hvis ikke, er batteriet dødt og må lades og bilen må hoppe-i gang. Fest batteriladeren til Caravan batteriet, feste den svarte kabelen til batteriets svart terminal først og deretter den røde kabelen til den røde terminalen. Start Caravan etter at batteriet er ladet.

3 Sjekk om det er rust rundt batteripolene. Hvis ja, må du vaske dem av med en cola-basert brus og en tannbørste. Syren i coladrikker bryte ned korrosjon og tannbørsten fjerner den fra terminalene. Fest kablene og start på Caravan.

4 Vri tenningsnøkkelen og se om det er noen stamming eller drøye ut av motoren. I så fall er det Caravan sannsynlig lav eller tom for gass. Åpne gasskappen og helle en eller to liter i tanken. Trykk på gasspedalen og start Caravan.