1997 Cavalier Termostat Installasjon

I 1997 Chevy Cavalier med en 2,2 liters motor ble fortsatt rir høyt på sin popularitet på grunn av god gass kjørelengde og rimelig pris. Forbrukere som ønsker å kjøpe amerikansk, men likevel lette belastningen på sine lommebøker, gjorde Cavalier en bærebjelke i Chevy lineup i 24 år. Erstattet av kobolt i 2005, Cavalier var også en favoritt av "gjør-det-selv" på grunn av sin enkle plattform og overflod av rimelige ettermarkedet.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et fast, jevnt underlag. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Løft forhjulene på bakken ved å plassere et gulv jack under midten av den fremre tverr-medlem. Plasser bukker under solid delen av uni-body - ca 12 inches bak forhjulet godt - på begge sider av bilen. Senk bilen på bukker.

2 La motoren avkjøles helt. Ta av kjølevæske reservoaret cap. Fjern boltene som fester sprutdeksel under radiatoren med en socket og skralle. Plasser et avløp pan under radiatoren avløps petcock nederst til høyre på radiatoren. Løsne petcock hånd og la kjølevæsken renne i pannen. Stram petcock.

3 Ligger termostaten i huset som er under og bak dynamoen på den 2,2 liters motor. Det er lett å finne ved å følge den nedre radiatorslangen til bolig.

4 Fjern de to termostat husboltene med en socket og skralle. Ta av bolig og trekk ut termostat og O-ring. Dersom O-ringen ikke kommer med termostat, må du ta den ut av huset. Tørk av boliger kontaktflatene rene med en ren fille.

5 Installere erstatnings O-ringen på den nye termostaten - det er et spor på den O-ring som passer over flensen på termostaten. Sett termostaten i huset og installere huset. Stram de to husboltene til 89 tommers-pounds med en momentnøkkel.

6 Monter sprutdeksel. Løft bilen opp bukker, fjerne dem og senke bilen til bakken.

7 Flg øvre radiatorslange til huset den er koblet til. Løsne lufteskrue på huset. Hell en 50/50 blanding av DEX-COOL kjølevæske og vann i kjølevæske reservoaret før det begynner å komme ut av lufte. Stram bleeder. Start motoren og la den gå på tomgang; når den øvre radiatorslange blir varm, gjør at termostaten har åpnet. Kontroller kjølevæskenivået og fyll etter behov. Monter kjølevæske reservoaret cap.