1997 Cabrio Vanlige problemer

1997 Cabrio Vanlige problemer


1997 Volkswagen Cabrio er en populær bilmodell og brakt det konvertible til en nesten kompakt-bil-format, noe som gjør denne bilen ser bra og annerledes alt på samme tid. Håndteringen av denne bilen er ansett som god, og selv om det var ingen av de masse minner som kommer med defekte modeller, mange små problemer kom opp, noe som gir en liten bit av en skavank på Cabrio omdømme.

Cargo Space

Et av de største problemene er at for å få en mindre cabriolet, designerne besluttet å kutte ut det meste av bagasjerommet. Denne bilen har liten plass til poser og på grunn av det er ikke i det hele tatt egner seg som en familie bil eller for lange bilturer. Selv om dette ikke er et problem for mange av dag-til-dag kjøring, nesten fullstendig mangel på lasteplass er over toppen i forhold til tilsvarende modeller.

Rom eller Comfort

Et annet vanlig problem med 1997 Cabrio er at det ikke er laget for å ha mye plass. Ikke bare vil benplass foran være på en premie for større enkeltpersoner, men det er nesten ingen benplass for alle som sitter i baksetet. Dette gjør lange bilturer uutholdelig for grupper på mer enn to, og enda større folk sitter foran kommer til å ha en vanskelig tid som gjenstår behagelig for stasjoner uansett lengde.

kopp~~POS=TRUNC

Dette kan virke som en bagatell av et problem, men det er en som blir nevnt av Cabrio eiere ganske mye. Det er koppholdere inngår som en del av interiøret i 1997 Cabrio, men det er mange klager på disse holdere blir for liten og ubeleilig plassert. Selv om det er et lite problem i forhold til noe som ville føre til en tilbakekalling, en sjåfør som fanger lokket på en varm kaffe på radio knottene før spilling det over seg selv ikke kommer til å være glad eller i god form.