1997 Buick Park Avenue Standardfunksjoner List

Buick Park Avenue er en full-size sedan som først ble introdusert som en frittstående modell i 1991. sedan er designet for å konkurrere med luksus europeiske merker som Audi, BMW og Mercedes-Benz, og målrettet velstående kjøpere som craved et eksklusivt kjøretøy som var fortsatt rimelig. 1997 Buick Park Avenue var tilgjengelig i en base sedan trim eller en Ultra trim, både som tilbyr lignende standard funksjoner men er forskjellig i motorytelse.

Motor og girkasse

1997 Buick Park Avenue basen sedan holdt en 3,8-liters V-6 motor med 205 hestekrefter ved 5200 rpm og 230 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. Ultra trim kom utstyrt med en høy ytelse V-6 motor som cranked ut 240 hestekrefter ved 5200 rpm og 280 fot-pounds av dreiemoment ved 3600 rpm. Ultra akselerert fra null til 60 miles per time på 7,6 sekunder. Begge trims hadde en fire-trinns automatisk girkasse.

interiør funksjoner

Begge 1997 Buick Park Avenue trimmer holdt seks-passasjer sitteplasser, og komfort funksjoner som er inkludert air-condition, cruise control, tilt styring og en multi-justerbar makt førersetet. Basen sedan lydsystem inkluderte en kassettspiller, mens Ultra trim tilbudt en CD-spiller. Et skinn-utnevnt interiør og oppvarmet front seter seter ble omtalt som standard komfort på Ultra trim, men var utilgjengelig i basen trim.

eksteriør

Begge trims av 1997 Buick Park Avenue var fire-dørs sedan og omtalt lettmetallfelger, elektriske vinduer og en bak-vindu defogger. Ultra trim også omtalt kjørelys og kraft oppvarmet speil, som ikke var tilgjengelig på basen trim.

Standard Innvendig sikkerhetsutstyr

Begge trims av 1997 Buick Park Avenue tilbudt standard sikkerhetsfunksjoner inkludert ABS-bremser, antispinn, nøkkelfri adgang, barnesikring, og fører og passasjer.