1996 Subaru Legacy Issues

Subaru eksistens dateres tilbake til 1958, da Subaru 360 kom på markedet. Selv om ikke den peneste av kjøretøy ved de fleste standarder, 360 var billig og pålitelig --- aspekter Subaru hevder i modeller til denne dag. Subaru Legacy første hoppet inn på scenen i 1990; kjøretøyet holdt seg så vellykket at selskapet fortsatt produserer dem som i 2010. Selv om produsentene vanligvis generelt øke effektiviteten og påliteligheten av deres biler over tid, kan industrien fortsatt produserer saker og problemstillinger, som til slutt fører til flere tilbakekallinger --- som tilfelle med 1996 Subaru Legacy.

kollisjonsputer

Et problem med mer enn 95.000 biler resulterte i en 1996 Legacy tilbakekalling som fant sted i 1998. Problemet besto av utilsiktet utsetting av kollisjonsputer som følge av understell kontakt med noen form for harde gjenstander, for eksempel speedbumps, jettegryter eller fortauskanter. Den uventede distribusjon poserte risikoen for skade på passasjerer.

Suspensjon Springs

Noen ganger problemer og problemer oppstår i bolter eller ledd som kobler metallkomponenter. Slik er tilfellet med suspensjonen på noen 1996 Subarus. Selskapet tilbakekalt en utvalgt gruppe av legater, stasjonsvogner og SUVer på grunn av mislighold i sveising, noe som resulterte i brudd på braketten av tverr link. Disse sprekkene kan føre til separasjon av braketten, noe som kan til slutt føre til et tap av suspensjonen montering. Å miste montering igjen kan bety å miste kontrollen over kjøretøyet. Subaru utstedt tilbakekalling for 29.000 biler i 1998.

Elektrisk system

Noen ganger forteller ikke skje før år senere. Subaru utstedt mer enn 200.000 minnes i 2000 for Legacy-modeller. Et problem oppsto som resulterte i problemer med dynamo, noe som kan føre til mangel på lading i bilen. Subaru erstattet de defekte dynamoer med modifiserte versjoner, hindre problemet med boder eller strømbrudd.