1996 Roadmaster Spesifikasjoner

1996 Roadmaster Spesifikasjoner


1996 markerte det siste året for Roadmaster på Buick produksjonslinje etter å ha blitt gjenopplivet i 1991 etter at en 31-års pause. Det blander klassisk stasjonsvogn styling med cushy funksjoner, som appellerer til den amerikanske ferie familien. Selv om det ikke har den sportslige følelsen av moderne stasjonsvogner, brytes den sine passasjerer i stue-lignende komfort mens cruising på motorveien.

Motor

Drivkraft i Roadmaster er den 260 hestekrefter LT1 motor. Dette beist av en motor gjør det mulig for tauing opp til 5000 pounds med valgfri slep pakken. Det skrur ut en imponerende 330 fot-pounds av dreiemoment ved 2400 rpm og røde linjer ved 5000 rpm. Dette er den eneste motoren Buick satt inn i Roadmaster, og det bare er tillatt for en 4-trinns automatisk girkasse med overdrive. Drivstoffeffektivitet er ganske gjennomsnittlig for en bil i denne størrelsesorden, som det blir 16 miles per gallon i byen og 23 miles per gallon med landeveiskjøring. Drivstofftanken er store på riktig måte 21 liter, noe som gir deg minst 315 miles per tank, eller i overkant av 500 miles av landeveiskjøring.

Interiør

Goder er der Roadmaster utmerker seg. Fronten passasjerer nyte mest plass, med 39,6 inches av hodet rom, 57 inches av hip rommet og 42,3 inches av beinplass. Baksetepassasjerene har samme hip og hodet rom, men med litt mindre benplass, måling på 37,3 inches. Godset vogn trim tilbyr en heidundrende 92 kubikkfot av last plass. Skinnstoler er tilgjengelig på alle modeller unntatt for standard coachbuilder, ifølge carsdirect.com.

Ytre

The Roadmaster hjelper ikke usikre sjåfører i små områder. På nesten 80 inches bred og 217 inches lang, lukeparkering i Roadmaster kan være en utfordring. Men dens stout 60,3 inches i høyden, 115,9 tommers akselavstand og 4572 pund for egenvekt gir en meget stabile kjøreegenskaper, selv på vindfulle dager. En klassisk tre-finish er et alternativ for eiendom vogn og coachbuilder modeller, mens en stripete lakken kommer med base og begrenset vogner.