1996 Prizm LSI: Hvordan endre vannpumpe Belt

Vannpumpen beltet på 1996 Geo Prizm LSI er en enkelt serpentin belte. Serpentine belte for 1996 Prizm styrer også klimaanlegget pumpe, dynamo og servostyring pumpe. Når motoren er i gang, serpentin belte reiser rundt hver av tilbehør trinser, slik at hver tilbehøret kan fungere. Veivakselen er den viktigste komponenten som driver serpentin belte rundt tilbehøret reimskiver. Fjerne og erstatte serpentin beltet hvis overdreven krakking er lagt merke til i løpet av ribbene på innsiden av beltet.

Bruksanvisning

1 Slipp hette låsen og heve panseret av bilen. Lås hetten på plass med låsestang vedlegg.

2 Finn beltet diagrammet for serpentin belte: Beltet diagrammet gir ruting instruksjoner for installasjon av nytt belte, og ligger i nærheten av panseret låsing låsen, på toppen av viften liksvøpet.

3 Lokaldynamoen på førersiden av motoren. Dynamoen har en øvre dreiebolt og et justeringsbrakett med en låsemutter og en justeringsbolt på enden av justeringsbrakett. Løsne den øverste dreieskruen med 3/8-inch skralle og en stikkontakt.

4 Løsne låsebolten plassert i midten av justeringen brakett med skralle og socket.

5 Drei justeringsbolten på enden av braketten mot urviseren. Når beltet er løs, trekk beltet av dynamoen skivene.

6 Trekk beltet ut av de andre tilbehørs trinser, og deretter fjerne beltet fra innsiden av motorrommet.

7 Før nye beltet rundt hver tilbehør trinse ved hjelp av belteføring diagram for ruting instruksjoner.

8 Vri justeringsskruen med klokken med skralle og socket å stramme beltet. Når beltet er stramt, presse innover på beltet, mellom dynamoen og viftehjulet. Hvis det er mer enn 1/2-inch av slakk i beltet, og holder stramme beltet inntil det er 1/2-tommer eller mindre av slakk i beltet.

9 Stram toppen dynamo pivot bolt og låsebolten stramt med skralle og socket.

10 Tørn motoren på 1996 Prizm LSI og la den gå i ca tretti sekunder. Slå av motoren og kontroller spenningen på beltet igjen, og lukk panseret.

Hint

  • Dersom belteføring diagrammet har bleknet bort eller mangler fra viften liksvøpet, bruke en penn og papir for å trekke ut ruting retning av beltet rundt hver tilbehøret trinse før fjerning.
  • Ha alltid hendene unna bevegelige trinser på forsiden av motoren når den er i gang.