1996 Pathfinder Spare Tire fjerning

1996 Nissan Pathfinder kom standard med et reservehjul. Det er to mulige steder for reservehjul, avhengig av Pathfinder sub-modell og trim nivå. Uansett kan du finne og fjerne reservehjulet med letthet, og gir en tidligere eier ikke ta den ut av bilen.

Hvor er reservehjul?

1996 Nissan Pathfinder primære reservehjul mount ligger i ytterkanten av lastedøren bak. Noen Pathfinders bruker ikke dette oppsettet. I stedet er reservehjul montert under støtfangeren bak.

Åpne reservehjul Carrier

Inspiser siden av reservehjul transportøren å finne bærehåndtaket. Trekk i håndtaket og trekk tire carrier bort fra lastedøren bak. Dette er nødvendig hvis du ønsker å fjerne reservehjulet, eller hvis du ønsker å bare åpne lastedøren. Hvis Pathfinder bruker den sekundære bære stedet, åpner det er ikke nødvendig.

Fjerne Tire fra flyselskapet

Fjern de fire boltene som monteres reservehjul til transportøren, og trekk forsiktig dekket bort fra transportøren. Når du skifter det, sørg for å stramme boltene til mellom 48 og 66 fot-pounds av dreiemoment.

For å fjerne reservehjulet fra bakre støtfanger montert bærer, fjerne jack verktøyet fra under Pathfinder baksetet og sett den inn i hullet i midten av støtfangeren. Vri verktøyet mot klokken for å senke reservehjulet. Når den når bakken, skyver metallet fangsten gjennom sentrum for å skille det.